RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Nordea un ERGO uzsāk sadarbību dzīvības apdrošināšanā

Nordea un ERGO uzsāk sadarbību dzīvības apdrošināšanā
KRUSTTEVS.COM · 14.12.2012. 09:31

Nordea paplašina savu dzīvības apdrošināšanas pakalpojumu klāstu klientiem Baltijas valstīs un ir noslēgusi sadarbības līgumu ar ERGO apdrošinātāju grupu dzīvības apdrošināšanas pakalpojumu nodrošināšanā.

 

„Sadarbībā ar ERGO mēs saviem klientiem varēsim piedāvāt ērti pieejamus dzīvības apdrošināšanas pakalpojumus. Tādējādi arī nākotnē mēs saglabāsim savas vadošās pozīcijas kā stabils pensiju un dzīvības apdrošināšanas pakalpojumu sniedzējs, no kā ieguvēji būs gan mūsu klienti, gan darbinieki, kā arī akcionāri. Šobrīd mēs strādājam pie tā, lai mūsu klientiem jaunais dzīvības apdrošināšanas pakalpojums būtu pieejams jau nākamā gada pavasarī,“ saka Jānis Buks, Nordea bankas vadītājs Latvijā.

 

Apdrošināšanas produktu izplatīšana bankās ir būtiska ERGO grupas starptautiskās izaugsmes stratēģijas daļa. ERGO grupa nepārtraukti veiksmīgi paplašina un attīsta savu sadarbību ar bankām apdrošināšanas produktu izplatīšanā Eiropā un Āzijā. Mūsu pirmā sadarbības pieredze ar bankām dzīvības apdrošināšanas produktu izplatīšanā Baltijas valstīs aizsākās 2009.gadā. Uzsākot šo sadarbību ar Nordea, mēs kļūsim par vienu no vadošajiem apdrošinātājiem Baltijas valstīs ar pieredzi dzīvības apdrošināšanas produktu izplatīšanā banku klientiem. Turklāt  mums ir augsta kompetence un lielas ambīcijas pievienotās vērtības radīšanai mūsu partnera klientiem”, apgalvo Dr. Kestutis Bagdonavičius, ERGO Baltijas apdrošinātāju grupas valdes priekšsēdētājs.

 

Sadarbības ietvaros Nordea klientiem būs iespēja iegādāties dzīvības apdrošināšanu Nordea bankas klientu apkalpošanas centros. Latvijā ERGO dzīvības apdrošināšanas produkti Nordea bankā būs pieejami 2013.gada pavasarī. Izplatīšanas līgums ar ERGO nemainīs Nordea bankas Latvijas filiāles līdzšinējo pensiju fondu pārvaldību.