RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Jūrmalā atklās jaunu izklaides un atpūtas vietu Klondaika

Jūrmalā atklās jaunu izklaides un atpūtas vietu Klondaika
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 29.05.2014. 15:54

Šā gada jūnijā Jūrmalā uz Jomas ielas tiks atklāta jauna izklaides un atpūtas vieta „Klondaika”, kas apmeklētājiem piedāvās plašas atpūtas iespējas – daudzveidīgu bāra sortimentu, populārākos sporta TV raidījumus, kā arī aizraujošus šovus un izklaides spēles. SIA „Furors” jaunā objekta izveidē prognozē ieguldīt ap 450 tūkstošiem eiro lielas investīcijas.

 

Jaunā izklaides vieta tiks ierīkota 170 kvadrātmetru lielā platībā. Tajā regulāri notiks dažādi izklaides pasākumi – populāru DJ uzstāšanās, konkursi un dažādas atrakcijas, sniedzot pozitīvas emocijas gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem. Iepretim atpūtas vietai vasarā darbosies āra terase. Tā būs jau trešā Jūrmalas pilsētā atvērtā „Klondaika”.

 

Jaunās „Klondaikas” interjerā mijās klasiskais ar mūsdienu – tā viennozīmīgi ir eklektika. Krāsu tonalitātes, kurās dzīvo temperaments, laikmetīgi motīvi, vairāk kā 300 „Klondaikas VODKA” pudeles un atmosfēra, kurā padomāts ir par komfortu un labsajūtu – šīs nianses apzīmē jauno kūrortpilsētas „Klondaikas” veidolu. „Klondaikas koncepta pamatā saglabājām jau esošās izklaides un atpūtas vietu tīkla vērtības – Amerikas upi, kuras krastā – zelta drudža laikā visi līksmoja un priecājās. Tieši tāpēc līksmību un prieku, asprātību un humoru ieturējām arī objekta interjera stilā,” saka izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” dizainere Dace Āboliņa.

 

Jaunatklātajā “Klondaikā” būs iespējams vērot tiešraidē plašu sporta pārraižu klāstu. Tāpat izklaides un atpūtas vietā būs pieejamas daudz un dažādas akcijas, kas saistās gan ar sezonālām aktivitātēm, gan lielākajiem sporta notikumiem pasaulē, piemēram – dažādi tematiskie kokteiļi, kurus gatavos Jūrmalas labākie bārmeņi. Tuvākais nozīmīgākais pasaules sporta forums notiks Brazīlijā, kur no 13. jūnija līdz 13. jūlijam norisināsies Pasaules kauss futbolā un ikviens interesents varēs atbalstīt savus favorītus kopā ar citiem sporta faniem jaunatvērtajā “Klondaikā”.

 

„Jaunās filiāles atrašanās vietu mēs izvēlējāmies apzināti, jo Jomas iela viennozīmīgi ir Jūrmalas pasākumu centrs – tā ir kā leģendārā Klondaikas upe Ziemeļamerikā – arī pa Jomas ielu visu gadu plūst liela cilvēku straume. Uz šīs ielas izklaidējas ļoti daudz tūristu un cilvēku, kas vienkārši vēlas baudīt kvalitatīvu atpūtu, ko arī mēs varam piedāvāt,” norāda izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

 

Šobrīd visā Latvijā ir 29 izklaides un atpūtas vietas “Klondaika”, kas atrodas Rīgā, Alūksnē, Daugavpilī, Dobelē, Jūrmalā, Kuldīgā, Liepājā, Olainē, Rēzeknē, Salaspilī, Smiltenē, Talsos, Valmierā un Ventspilī.