RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

PATA kokmateriāli Valmierā atklāj jauna koncepta veikalu

PATA kokmateriāli Valmierā atklāj jauna koncepta veikalu
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 15.04.2015. 15:35

15. aprīlī viens no Latvijā vadošajiem kokmateriālu tirdzniecības uzņēmumiem, PATA kokmateriāli, atklājis jauna koncepta specializēto kokmateriālu veikalu Valmierā. Jaunā tirdzniecības vieta veidota pēc principa veikals veikalā, iezīmējot ciešāku sadarbību ar tirdzniecības namu Kurši, kura teritorijā izvietots specializētais PATA kokmateriāli veikals. 

 

Jaunā veikala atklāšanā klātesošos uzrunāja Valmieras domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums, paužot gandarījumu par to, ka tagad arī Valmierā būs pieejams kvalitatīvu, Latvijā ražotu ikdienā nepieciešamo kokmateriālu sortiments, kā arī pauda novēlējumu, lai PATA Kokmateriāliem izveidojas veiksmīga sadarbība ar Valmieras puses būvniecības uzņēmumiem.

 

Lentas pārgriešanas vietā simboliski veikala atvēršanu iezīmēja brusas pārzāģēšana. Šo svinīgo pienākumu veica Ričards Gailumskopā ar PATA Kokmateriāli tirdzniecības tīkla vadītāju Ati Kalniņu.

 

Savukārt veikala atvēršanas svētku turpinājumā viesiem bija iespēja nobaudīt pavasarīgas āra pusdienas, kopā ar Latvijas labākajiem kamaniņu braucējiem Ināru Kivlenieku un brāļiem Šiciem piedalīties baļķu zāģēšanas sacensībās, kā arī izmēģināt spēkus dusmīgā zirņa sišanā un citās aktivitātēs.

 

Kā norāda PATA Kokmateriāli tirdzniecības tīkla vadītājs un valdes loceklis Atis Kalniņš, jaunā koncepta veikala atklāšana ne vien iezīmē jaunu tirdzniecības darbības modeli, bet ir arī nozīmīgs ieguldījums stabila darbības pārklājuma izveidē visā Latvijas teritorijā: “Mūsu galvenais mērķis ir nodrošināt iespēju ikvienā Latvijas vietā iegādāties kvalitatīvus kokmateriālus un sniegt arī pozitīvas emocijas un izpratni par koku kā svarīgu materiālu mūsu ikdienā”.

 

Komentējot uzņēmuma attīstības plānus, Atis Kalniņš saka: “Vidzeme ir sevi parādījusi kā nozīmīgu izaugsmes reģionu, tāpēc jaunajā veikalā lielākās investīcijas veiktas plaša noliktavas apjoma izveidē 200 kubikmetru apmērā. Savukārt spēku apvienošana ar vienu no vadošajiem būvniecības preču tirgotājiem ļaus piedāvāt ērtu risinājumu kā visu dažadu darbu veikšanai nepeiciešamo iegādāties vienuviet. Tāpēc šogad veidojam veiksmīgu sadarbību un drīzumā arī Rīgā atvērsim jaunā koncepta veikalu līdzās tirdzniecības namam Kurši Dreiliņos.”

 

Jaunatvērtais PATA kokmateriāli veikals izvietots pie tirdzniecības nama Kurši Valmieras novada Kocēnu pagastā un tā platība ir 1000 kvadrātmetri. Veikalā pieejams plašs kvalitatīvu dažādu sugu kokmateriālu klāsts visdažādākajām iekšdarbu un āra darbu vajadzībām. Galvenokārt veikala produkciju veido vietējo ražotāju kokmateriāli, starp kuriem populārākie produkcijas veidi ir iekšējās un ārējās apdares dēļi, terases dēļi, grīdas dēļi, zāģmateriāli, pirts lāvas un apdares dēļi, līmētās plātnes, kā arī cita veida koksnes produkcija.