RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ekonomiskās aprises

Latvijas ceļotājus operatīvi informēs par streikiem, teroraktiem un drošību pasaulē

Latvijas ceļotājus operatīvi informēs par streikiem, teroraktiem un drošību pasaulē
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 25.02.2016. 15:18

Viena no lielākajām tūrisma firmām Latvijā “Latvia Tours” modernizējusi biznesa klientiem paredzēto mājaslapu, kurā turpmāk 24 h diennaktī vienuviet būs pieejama ceļotājiem aktuālā informācija par streikiem, teroraktiem un drošības situāciju visā pasaulē.

 

“Ņemot vērā faktu, ka mūsdienās drošība kļuvusi par aktuālu tēmu visā pasaulē, vēlamies arī Latvijas ceļotājiem piedāvāt operatīvu informāciju, kas 24 h diennaktī vēsta par notikumiem pasaulē, kas var atstāt būtisku iespaidu uz plānotajiem lidojumiem,” stāsta “Latvia Tours” direktore Ieva Keiša.

 

Īpašā sadaļā jaunajā www.bplus.lv mājas lapā iedzīvotājiem turpmāk būs pieejama svaigākā informācija ne tikai par laikapstākļiem, kas ietekmējuši lidojumus, bet arī aviokatastrofām, teroraktiem un drošības brīdinājumiem. Pieejama operatīva informācija par pēdējās stundas notikumiem pasaulē, notikumu vietu un to atstāto iespaidu uz gaisa satiksmi, kā arī brīdinājumi par tuvākajās dienās paredzamiem drošības vai satiksmes ierobežojumiem, piemēram, plānotiem streikiem.

 

Kopš darbības pirmsākumiem 1992. gadā “Latvia Tours” ir American Express Global Business Travel oficiālais pārstāvis Latvijā. American Express Global Business Travel ir viena no pasaulē lielākajām darījumu braucienu apkalpošanas kompānijām, tās zīmols ar 150 gadu vēsturi ir pielīdzināms ceļojumu pakalpojumu kvalitātes zīmei.