RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Retrospekcija

ŠOKĒJOŠI: Viesnīcas ūdens cisternā atrasts meitenes līķis

ŠOKĒJOŠI: Viesnīcas ūdens cisternā atrasts meitenes līķis
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
Laima Šeniņa · 21.02.2013. 14:14

Šausmu stāsta cienīgu sižetu nācies piedzīvot diviem britu tūristiem Losandželosā, kad atklājies, ka ūdenī, kurā abi apmeklētāji dienām ilgi mazgājušies un izmantojuši dzeršanai, vairākas nedēļas atradies meitenes līķis.

 

Traģiskais notikums atklājies pēc tam, kad 27 gadus vecie tūristi sūdzējušies, ka viesnīcas apartamentos pārtraucis darboties ūdens krāns. Kad viesnīcas "Cecil Hotel" santehniķis steidzis problēmu pārbaudīt, izrādījies, ka ūdens cisternās atrodas cilvēka mirstīgās atliekas.

 

Kā vēlāk izrādījies bojā gājusī meitene ir kāda 21 gadu veca tūriste no Kanādas, kura no viesnīcas pazuda 1. februārī. Tiek uzskatīts, ka meitenes ķermenis visu šo laiku atradies cisternās, no kurām ūdens ticis piegādāts gan viesnīcas virtuvei un kafejnīcai, gan visiem tajā esošajiem numuriem.

 

Pašlaik policija veic tālāku izmeklēšanu, lai noskaidrotu vai meitene mirusi negadījumā vai arī tikusi noslepkavota. Tāpat laboratorijās tiek veiktas analīzes, jo nepieciešams pārbaudīt vai uzturā lietotais ūdens nav apdraudējis cilvēku veselību.