RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Retrospekcija

ŠOKĒJOŠI: Skaista stjuarte iet bojā, nokrītot no debesskrāpja Dubaijā

ŠOKĒJOŠI: Skaista stjuarte iet bojā, nokrītot no debesskrāpja Dubaijā
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 12.04.2013. 08:37

Šokējoša traģēdija notikusi Dubaijā - tur, nokrītot no debesskrāpja, bojā gājusi kāda britu izcelsmes stjuarte, kas  izkritusi pa augstceltnes atvērto logu.

 

28 gadus vecā angliete Evelīna Klārka (Evelyn Clarke), kas Apvienotajos Arābu Emirātos strādāja par stjuarti aviosabiedrībā "Emirates Airlines", bojā gājusi negadījumā savās mājās, svētdienas naktī izkrītot pa atvērto istabas logu. Tiek lēsts, ka tas noticis pēc tam, kad sieviete pārnākusi mājās pēc kādas ballītes apmeklējuma.

 

Tā kā draugi sievieti raksturojuši kā "sabiedrības dvēseli", vienmēr smaidošu,  pozitīvu un dzīvi mīlošu, tikusi izslēgta arī pašnāvības iespēja. Policija pagaidām mēģina noskaidrot notikušās traģēdijas apstākļus un to, vai negadījuma naktī Klārkas dzīvoklī atradies vēl kāds. 

 

Turklāt tas nav pirmais šāda veida negadījums pēdējā laikā - tikai mēnesi iepriekš Apvienotajos Arābu emirātos no dzīves šķirās vēl kāda angliete, kas medusmēneša laikā izkrita pa viesnīcas logu. Bet nedēļas nogalē līdzīgā veidā bojā gājis arī kāds indietis.