RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

Bārs “Ledlauzis” vienos un lauzīs reklāmistus

Bārs “Ledlauzis” vienos un lauzīs reklāmistus
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 01.03.2013. 09:21

Reklāmas jomā strādājošās kompānijas aizsāk jaunu tikšanās pasākumu ciklu “Ledlauzis” ar mērķi “vienot laužot” reklāmas jomā strādājošos profesionāļus, labāk iepazīties neformālā gaisotnē un veicināt zināšanu un pieredzes apmaiņu.

Reklāmas jomā strādājošās kompānijas aizsāk jaunu tikšanās pasākumu ciklu “Ledlauzis” ar
mērķi “vienot laužot” reklāmas jomā strādājošos profesionāļus, labāk iepazīties neformālā
gaisotnē un veicināt zināšanu un pieredzes apmaiReklāmas jomā strādājošās kompānijas aizsāk jaunu tikšanās pasākumu ciklu “Ledlauzis” ar mērķi “vienot laužot” reklāmas jomā strādājošos profesionāļus, labāk iepazīties neformālā gaisotnē un veicināt zināšanu un pieredzes apmaiņu.

 

Sadarbojoties un veicinot nejaušas satikšanās starp dažādiem reklāmas jomā strādājošiem
profesionāļiem, tiks veicināta arī kopējā reklāmas industrijas “celtspēja”, kas rezultēsies
inovatīvākos un aizraujošākos risinājumos klientiem.

Sadarbojoties un veicinot nejaušas satikšanās starp dažādiem reklāmas jomā strādājošiem profesionāļiem, tiks veicināta arī kopējā reklāmas industrijas “celtspēja”, kas rezultēsies inovatīvākos un aizraujošākos risinājumos klientiem.

 

“Dažkārt šķiet, ka ar viensētnieku dzīves modeli tiek attaisnota nevēlēšanās veidot ciešāku sadarbību. Viensētnieciskums nav etniska raksturīpašība, bet gan cilvēku paradums. Ja salīdzina somus ar itāļiem, tad uzreiz nāk prāta somi, kas sarunas biedram neskatās pat acīs, bet tā vien šķiet, ka itāļi var runāt stundām ilgi ar jebkuru svešinieku. Taču, salīdzinot jaunu un inovatīvu produktu radīšanu, Somija ir Eiropas inovāciju centrs, ko mēs nedzirdam par Itāliju. Cilvēki sadarbojas vairāk, ja redz tam rezultātu. “Ledlauzis” veicinās vairāk sarunas reklāmas nozarē,” uzsver Una Rozenbauma, reklāmas aģentūras „DDB Latvija” radošā direktore.

 

LADC valdes loceklis un „DDB Latvija” vadītājs” Andris Rubīns papildina: “Reklāma ir viena no aizraujošākajām jomām, kurā pavadīt savu profesionālo dzīvi. Dinamisms, nemitīga zināšanu papildināšana un būšana platu soli priekšā šodienas reklāmas risinājumiem liek mūsu nozarei būt ārkārtīgi aktīvam komunikācijas dzinējam. “Latvijas Radošo direktoru klubs” dara nenovērtējamu darbu, regulāri rīkojot dizaina un reklāmas jomas starptautisku “zvaigžņu” lekcijas un reizi gadā - radošās izcilības festivālu “ADwards”. Mēs ceram, ka “Ledlauzis” kļūs par regulāru tikšanās platformu starp reklāmas festivāliem”.