RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

“Goldinvest Asset Management” kļuvis par ASV numismātikas koncerna autorizēto dīleri

“Goldinvest Asset Management” kļuvis par ASV numismātikas koncerna autorizēto dīleri
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 26.03.2013. 11:55

AS “Goldinvest Asset Management” (Goldinvest) kļuvusi par ASV bāzētās “Numismātikas Garantiju Korporācijas” (Numismatic Guaranty Corporationautorizēto dīleri.

 

AS “Goldinvest Asset Management” (Goldinvest) kļuvusi par ASV bāzētās “Numismātikas Garantiju Korporācijas” (Numismatic Guaranty Corporation) autorizēto dīleri.

 

“Turpmāk “Goldinvest” klienti, izmantojot šo sadarbību, varēs objektīvi novērtēt un saņemt visā pasaulē atzītus vērtības sertifikātus savā īpašumā jau esošajām, kā arī potenciāli iegādājamām investīciju monētām,” atzīst “Goldinvest” padomes priekšsēdētājs Pēteris Avotiņš.

 

“Numismātikas Garantiju Korporācija” ir viena no vadošajām un lielākajām monētu novērtēšanas kompānijām pasaulē. Tā dibināta 1987.gadā un šobrīd ieņem ievērojamu vietu daudzmiljonu numismātikas tirgū.

 

“Esam gandarīti par to, ka „Goldinvest” turpina attīstīt savu pakalpojumu portfeli, piedāvājot klientiem monētu novērtēšanu, apliecinot to ar augsta ranga vērtības sertifikātu. Jaunā pakalpojuma ieviešana ir likumsakarīgs turpinājums jau iesāktajai kompānijas biznesa politikai – dažādot klientu servisu, nostiprinot uzņēmuma pozīcijas tirgū,” skaidro “Goldinvest” padomes priekšsēdētājs Pēteris Avotiņš.

 

Monētu sertificēšana “Numismātikas Garantiju Korporācijā” palielina monētu likviditāti numismātikas tirgū, jo piesaista potenciālos pircējus: pateicoties sertifikācijai, pircēji var būt droši par monētu autentiskumu un fizisko stāvokli.

 

Tāpat, paplašinot piedāvāto pakalpojumu klāstu, “Goldinvest” un VSIA “Latvijas Proves birojs” ir noslēguši sadarbības līgumu par “Goldinvest” klientiem piederošo dārgmetālu un dārgakmeņu nogādāšanu VSIA “Latvijas Proves birojs” provēšanai un zīmogošanai. Šī līgums padarīs ērtāku, kā arī paātrinās “Goldinvest” klientiem piederošo dārgmetālu provēšanu un zīmogošanu.

 

Jau ziņots, ka 2012.gadā „Goldinvest” atzīts par SuperGazeli, saņemot Gazeles statueti kā uzņēmums ar visstraujāko apgrozījuma kāpumu pēdējo piecu gadu periodā. „Goldinvest” klientiem no Latvijas un Krievijas nodrošina iespēju investēt drošākajā valūtā – zeltā, un ir spējis trīs gadu laikā kāpināt apgrozījumu par teju četriem tūkstošiem procentu.