RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

Klondaika palīdzēs NATO karavīriem adaptēties Latvijā

Klondaika palīdzēs NATO karavīriem adaptēties Latvijā
Foto: Telegraph.co.uk
KRUSTTEVS.COM · 15.05.2014. 13:38

Latvijā šobrīd norisinās starptautiskā mīnu meklēšanas operācija "Open Spirit 2014", tomēr tās dalībnieki paguvuši jau iekulties pamatīgās nepatikšanās, tostarp viens karavīrs smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Reaģējot uz notikumiem, kas apdraud sabiedrisko kārtību un valsts reputāciju, izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” piedāvā NATO karavīriem palīdzību adaptēties jaunajā vidē – uzņemoties mentora lomu karavīru izglītošanā par drošām atpūtas iespējām Latvijas pilsētās.

 

Izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika”, atbalstot kvalitatīvu un drošu atpūtu, aicina NATO karavīrus nemeklēt adrenalīnu ar tādām brīvā laika nodarbēm, kas provocē uz vardarbību un likuma pārkāpšanu. Šajā sakarā uzņēmums, kas visās izklaides un atpūtas vietās ir ieviesis augstus drošības standartus, aicina starptautiskās operācijas dalībniekus apmeklēt „Klondaiku”, kur personāls par brīvu sniegs konsultatīvu atbalstu – informējot karavīrus par sabiedrisko kārtību publiskās vietās un piedāvājot viņiem saņemt kārtīgu enerģijas lādiņu, baudot drošu izklaidi.

 

“Mums, kā sociāli atbildīgam vietējam uzņēmumam, ir kauns par NATO karavīru līdzšinējo izturēšanos mūsu valstī. Tieši tāpēc esam gatavi sniegt konsultācijas un iepazīstināt ārzemju karavīrus ar mūsu valsti, vienkārši pasakot, ko drīkst un ko nedrīkst darīt. Pastāv daudz un dažādas alternatīvas iespējas kā izlādēties, piemēram – ej pie boksa iekārtas un dauzi to līdz kulaks paliek jēls – nav vajadzības meklēt konfliktu ar citiem cilvēkiem,” stāsta izklaides un atpūtas tīkla “Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

 

Kā vēsta laikraksts „Ventas Balss” – kamēr karavīri atradās „Klondaikas” tīklā ietilpstošajā restorānā “Tex-Mex”, tikmēr problēmu neesot nebijis. Pēc kādas ventspilnieces novērojumiem – restorānā, kur redzēti ārvalstu jūrnieki, visi uzvedušies pieklājīgi un sabiedriskā kārtība nav tikusi traucēta.

 

Uzņēmuma piedāvājums NATO karavīriem izklaides un atpūtas vietās „Klondaika” visā Latvijā ir spēkā līdz pat starptautiskās mīnu meklēšanas operācijas "Open Spirit 2014" beigām, kā ietvaros jebkurš no misijas karavīriem, uzrādot dienesta apliecību vai citu dokumentu, kas apliecina operācijas dalībnieka statusu, var saņemt bezmaksas konsultāciju no personāla, kurā ietilpst īss ievadkurss par sabiedrisko kārtību publiskās vietās un informācija par drošas atpūtas iespējām.