RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

„Eksperti dīvānā” dalībnieki: Pasaulē nav garlaicīgāku raidījumu par sporta pārraidēm

„Eksperti dīvānā” dalībnieki: Pasaulē nav garlaicīgāku raidījumu par sporta pārraidēm
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 26.11.2014. 14:06

Vislielāko raidījuma dalībnieku kritiku saņems A. Tripāna veidotais video materiāls par latviešu hokejistu K. Gudļevski, Draugiem.lv komandas dalībniece Klinta nekautrēsies atzīt, ka „pasaulē nav garlaicīgāka raidījuma.”.

 

Jau šovakar, 26.novembrī, plkst. 19:15, Latvijas televīzijā (LTV1) raidījuma „Eksperti dīvānā” dalībnieki vērtēs LTV sporta žurnālista Armanda Tripāna video stāstu par ciemošanos pie latviešu hokejista Kristera Gudļevska ASV, apspriedīs dokumentālo stāstu „Lones soms”, vērtēs padomju laikos tik populāro multiplikācijas filmu „Si - Si - Dra”, komentēs 18.novembra svētku uguņošanas tapšanas aizkulises un mēģinās saskaitīt, cik reizes redzējuši latviešiem tik mīļo filmu „Emīla nedarbi”.

 

Mākslas zinātniece Sarmīte Sīle un bijusī TV režisore Maija Dance radīs diskusiju par K. Gudļevska izskatu, jo jaunais sportists esot „ļoti skaists, jauns vīrietis, kurš pēc ārējā veidola varētu dejot arī baletu.”.

 

Lai gan sākot skatīties dokumentālo stāstu „Lomes soms”, eksperti būs noskaņoti diezgan kritiski, pārraides vidū dalībnieki atzīs, ka video ir diezgan vērtīgs, jo rosinot diskusiju par dzīvi laukos. Ieraugot, ka joprojām daudzi laucinieki iepērkas autoveikalā, Draugiem.lv kompānijas dalībnieks Ričiņš atklās, ka nekad nespētu dzīvot mazpilsētā, jo nevarētu iztikt bez „Stockmann” maizes. „Pēc šīs filmas noskatīšanās nav vēlme sagaidīt vecumdienas - laukos viss grozās ap alkoholu. Trakums, ka ārpus Rīgas ir tik liels vecu cilvēku īpatsvars,” rezumēs Alvis. Sarmīte Sīle un Maija Dance atzīs, ka šādas filmas ir ļoti noderīgas un veidotāji paveikuši svētīgu darbu.

 

Arī vērtējot nākamās pārraides - bērnu multiplikācijas filmu „Si-Si-Dra” un leģendāro filmu „Emīla nedarbi” - viens no Draugiem.lv kompānijas dalībniekiem Ričiņš pamatīgi pārsteigs ne tikai raidījuma veidotājus, bet arī savus kolēģus. Ričs raidījuma laikā atklās, ka līdz šim neko nav zinājis par „Si-Si-Dra” un ne reizi nav redzējis „Emīla nedarbus”. Turpretī Sarmīte Sīle aprēķinās, ka tautā tik iemīļoto Vara Braslas veidoto bērnu filmu redzējusi vismaz 40 reizes: „Zinu visu pa kadram, pa zilbei, bet tik un tā skatos.”.

 

Atgādinām, ka jauno un izklaidējošo raidījumu „Eksperti dīvānā” var vērot katru trešdienu, plkst.19.15, LTV1. Raidījumā piedalās septiņas dažāda vecuma draugu kompānijas un ģimenes - ierindas skatītāji, lai katru nedēļu vērtētu Latvijā pieejamo televīziju populārākos raidījumus.