RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

„Eksperti dīvānā” dalībnieki: Nav saprotama jaunā LTV raidījuma „Kas tur dzīvo?” jēga

 „Eksperti dīvānā” dalībnieki: Nav saprotama jaunā LTV raidījuma „Kas tur dzīvo?” jēga
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 03.12.2014. 13:55

Šovakar, plkst.19:15, jau ceturtajā Latvijas televīzijas (LTV1) raidījumā „Eksperti dīvānā” dalībnieki vērtēs jauno LTV pārraidi „Kas tur dzīvo?.

 

„Rīta Panorāmas” sižetu par Rīgas Zooloģiskajā dārzā jaunpiedzimušajiem tīģerēniem, diskusiju raidījumu „Skats no malas”, vakara pārraidi „4.studija”, humora raidījumu „Anekdošu šovs” un raidījumu „100g kultūras. Personība”, kurā pagājušajā nedēļā tika atspoguļota pieredzējuša Latviešu karavīra Ziedoņa Ločmeļa emociju pasaule un pārdzīvojumi, kas atstājuši rētas karavīra sirdī.

 

Ekspertu vidū šī nedēļa izcelsies ar krasu viedokļu atšķirību - kas vienam šķitīs smieklīgs, citam raisīs neizpratni. Kāds aizrautīgi sekos līdzi tam, ko otrs būs gatavs slēgt ārā. Raidījuma dalībnieki būs diezgan skarbi savos vērtējumos un vairākas pārraides saņems diezgan pamatīgu kritiku.

 

Visnegatīvākos komentārus „Eksperti dīvānā” dalībnieki izteiks par jauno LTV raidījumu „Kas tur dzīvo?”, kurā tā vadītāja, žurnāliste Ieva Alberte kopā ar ekspertēm dodas uz dažādiem Rīgas dzīvokļiem un atklāj, ka tur dzīvo un ar ko šie cilvēki nodarbojas.

 

Mākslas zinātniece Sarmīte Sīle un bijusī televīzijas režisore Maija Dance pamatīgi kritizēs jauno raidījumu: „Ielien svešā dzīvoklī, kaut ko skatās, pēta. Tas viss ir tik pretdabiski. Man pilnīgi vienalga, kādās mājās citi dzīvo, tā ir viņu privātā telpa. Kaut kas prātam neaptverams. Neredzu jēgu šādam raidījumam. Trakākais, ka to tagad rādīs četras reizes nedēļā un tik labā raidlaikā.”.

 

Klausoties vienas no raidījuma ekspertes - žurnālistes Allas Petropavlovskas – komentāriem par kāda cilvēka mājvietu, Ričiņš būs diezgan skarbs un atzīs, ka A. Petropavlovska ir seksiste. Toties Šķieru ģimenei no Āgenskalna jaunais raidījums ļoti patiks.

 

Gandrīz visu dalībnieku kritiku saņems arī „Anekdošu šovs”, „Eksperti dīvānā” pārstāvjiem neviens no jokiem nešķitīs smieklīgs.

 

Skatoties pārraidi „Melu laboratorija”, vecākās paaudzes dalībnieki atsauks atmiņā padomju laikus un dalību dažādās komjaunatnes organizācijās. Atsevišķu dalībnieku atzinīgus vārdus izpelnīsies raidījuma „Skats no malas” vadītājiem, žurnālists Kārlis Streips, kurš „pasakot tikai trīs teikumus, rada priekšstatu, ka ir zinošs konkrētajā tēmā un to pamatīgi izpētījis.”.

 

Visemocionālāk „Eksperti dīvānā” dalībnieki vērtēs raidījuma „100g kultūras. Personība” stāstu par pieredzējuša Latviešu karavīra Ziedoņa Ločmeļa dzīves pieredzi. Diņņu ģimene Mārupē uz šo stāstu raudzīsies vispersoniskāk, jo Jāņa un Antonijas mazdēls Juris ir profesionāls karavīrs.

 

Atgādinām, ka jauno un izklaidējošo raidījumu „Eksperti dīvānā” var vērot katru trešdienu, plkst.19.15, LTV1. Raidījumā piedalās septiņas dažāda vecuma draugu kompānijas un ģimenes - ierindas skatītāji, lai katru nedēļu vērtētu Latvijā pieejamo televīziju populārākos raidījumus.