RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

VIDEO: Kas vainīgs? Invalīde ar bērnu 10 gadus dzīvo bez elektrības…

VIDEO: Kas vainīgs? Invalīde ar bērnu 10 gadus dzīvo bez elektrības…
13.01.2015. 17:11 · KRUSTTEVS.COM
« Atpakaļ pie raksta

es

14.01.2015. 18:57

Ak, DIEVS, kas tā par pašvaldību, ka nevar cilvēkiem ierādīt normālas telpas, ja nevar ievilkt elektrību....kur paliek sauklis-BĒRNI MŪSU NĀKOTNE!!!!

Imants

14.01.2015. 19:15

Kur tad mēs dzīvojam ? Latvijas veiksmes stāstā,kur deputāti un viņiem līdzīgie jautri un bagāti izdzīvi luksus dzīvi uz strādājošo sviedriem,bet lielākā tautas daļa,veci un slimi tikai nīkt un velk savu dzīvību,tie ir pamesti likteņa varā. Tāda ir mūsu brīvība un mūsu pašu bāleliņi - tautas " vadoņi",no kuru mutēm plūst solījumi par krāšņu nākotni,meli un demagoģija. 24 gadus staigājam pastalās, bet "tautas kalpi" par to tikai paņirdz.

pensionārs

14.01.2015. 20:48

Cilvēks šinī valstī nav nekas. Politiska mafija ir mutes bojāri,kuri darbojas tikai savā un bagāto labā. Pensionāri,kuri savu mūžu ir ieguldījuši valsts labā,mūža nogali spiesti dzīvot nabadzībā,jo lielākā daļa pensija aiziet maksājumos,par pārtiku,zālēm un ārstēšanos nākas aizmirst. Varas kungu darbības mēŗķis ir -mantkārība,vara un augstprātība, bet ir ļoti apdalīti ar cilvēcību un iejūtību.

GiGa

19.01.2015. 01:38

Ak, DIEVS, kas par naivumu! Jū ko nezinājāt, ka Eiropas prezidējošā valstī Latvijā 21. gadsimtā ir mājas kurām nav elektrības pieslēguma. Raudam par pamestiem laukiem, bet kad uzņēmīgi cilvēki tomēr vēlās kādas pamestas mājas atjaunot, tad nereti viena no pirmajām problēmām ar ko nākās saskarties ir likvidēts elektrības pieslēgums. Vienā vien Strazdes pagastā ir 3 šādas apdzīvotas un neelektrificētas mājas. Cik pagastu ir Latvijā?

> Tava atsauksme



« Atpakaļ pie raksta