RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Skats

RIGVIR holdingam pievienojas Dobelis

RIGVIR holdingam pievienojas Dobelis
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 12.12.2016. 09:54

Š. g. 12. decembrī RIGVIR holdingam pievienojies augsta līmeņa farmācijas nozares profesionālis Jānis Dobelis, kurš vadīs vēža viroterapijas ekselences klīniku Jūrmalā. Viņa pārziņā būs klīnikas patstāvīga attīstība, ar mērķi nodrošināt vislabāko iespējamo vēža  ārstēšanu pacientiem no visas pasaules.

 

Ekselences centrs ir šogad atvērtā Globālā vēža viroterapijas klīnika – vieta, kurā pacienti saņem mūsdienīgu ārstēšanu, kādu to iecerējusi latviešu zinātniece un viroterapijas pamatlicēja, profesore Aina Muceniece.

 

“Tādi cilvēki, kā Jānis Dobelis šodien Latvijā un pasaulē ir ļoti nepieciešami, jo viņā apvienojas augsta profesionalitāte un cilvēciskās vērtības,” uzsver RIGVIR holdinga valdes priekšsēdētājs Jurģis Auziņš. “Esmu pārliecināts, ka vēža viroterapijas klīnika Dobeļa vadībā sasniegs visaugstākos rezultātus, izveidojot spēcīgu ekselences centru, uz kuru brauks ārstēties pacienti un mācīties ārsti no visas pasaules.”

 

Savukārt Jānis Dobelis savu pārliecību stājoties pie jaunā amata pienākumu pildīšanas izsaka kodolīgi – “mana pasaule ir tik laba, cik es pats esmu labs”. Viņš uzsver – vēža ārstēšanai jākļūst saudzīgākai, īpašu uzmanību pievēršot katram pacientam individuāli. 

 

Dobelis ir pieredzējis augstākā līmeņa vadītājs starptautiskos farmācijas uzņēmumos: vadījis “Novartis Pharma Services Inc.” Latvijas pārstāvniecību, bet iepriekš vairāk nekā desmit gadus bijis uzņēmuma “AstraZeneca” Latvijas filiāles vadītājs. Viņš ieguvis ārsta izglītību Latvijas Medicīnas akadēmijā, kā arī maģistra grādu uzņēmumu un organizāciju vadībā RTU Rīgas Biznesa skolā.