RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

„Dr.Mauriņa Vēnu centrs” paplašinās un piedāvā unikālus pakalpojumus

„Dr.Mauriņa Vēnu centrs” paplašinās un piedāvā unikālus pakalpojumus
Foto: No personīgā arhīva.
KRUSTTEVS.COM · 06.06.2012. 12:03

Sākot no šī gada maija, „Dr.Mauriņa Vēnu centrs” pieņem pacientus jaunajā klīnikā, kas ir viena no modernākajām Baltijā. Jaunā klīnika atrodas Rīgā, Kokneses prospektā 18a, un tajā tiks piedāvāta arī virkne Latvijā unikālu pakalpojumu – jaunākās paaudzes lāzerepilācija, ķermeņa un sejas korekcija, kā arī lāzerproktoloģija.

 

Latvijā modernākais kāju vēnu konsultatīvais centrs „Dr.Mauriņa Vēnu centrs” izveidots 2009.gada vidū un šobrīd kļuvis par vieno no straujāk augošajiem Baltijā.

 

„Trīs gadu laikā esam mērķtiecīgi gājuši uz to, lai kvalitatīvākos lāzerķirurģijas pakalpojumus mūsu klienti varētu saņemt vienuviet. Tagad paralēli mūsu konsultatīvajiem centriem esam izveidojuši vienu no mūsdienīgākajām lāzerķirurģijas klīnikām, kas piedāvāto tehnoloģiju un servisa līmeņa ziņā neatpaliek no līdzvērtīgām visā pasaulē,” stāsta Dr. med. Uldis Mauriņš.

 

„Lāzermedicīnas klīnikā” pieejama jauna, unikāla aparatūra, kas ļauj veikt lāzerepilācijas procedūras, izmantojot inovatīvu lāzeriekārtu „Soprano XLi”, ko izstrādājis viens no vadošajiem lāzeriekārtu ražotājiem pasaulē „Almalasers”.

 

„Procedūras ir nesāpīgas un tās var veikt augu gadu neatkarīgi no saules aktivitātes, turklāt izmaksu ziņā šīs jaunās procedūras ir lētākas par citiem lāzerepilācijas veidiem,” akcentē Dr. med. U.Mauriņš.

 

Savukārt pacientiem, kuriem rūp skaistas ķermeņa formas, jaunajā klīnikā tiks piedāvāts ar pasaulē vismodernākajām tehnoloģijām uzlabot ķermeņa un sejas kontūras, iznīcināt liekos taukaudus problēmzonās, uzlabot ādas elastību, mazināt celulītu, padarīt nemanāmākas strijas. Minētās procedūras var veikt bez iestāšanās klīnikā un darba nespējas, bez sāpēm un atsāpināšanas, nevēlamiem blakusefektiem un diskomforta.

 

Jāpiebilst, ka klīnikas vadītājs U.Mauriņš ir absolvējis Latvijas Medicīnas akadēmiju, bet fleboloģiju apguvis Bonnas universitātē, kur 2009.gadā aizstāvēja disertāciju un ieguva medicīnas zinātņu doktora grādu. Disertācijas vadītājs ir profesors Eberhards Rābe, vācu un pasaules flebologu biedrības prezidents, starptautiski atzīts eksperts venozo saslimšanu diagnostikā un ārstēšanā. Dr. Mauriņam ir vairāk nekā 19 gadu darba pieredze gan Latvijas, gan citās Eiropas klīnikās.