RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

BALTA - godīgākais apdrošinātājs jau 10 gadus

BALTA - godīgākais apdrošinātājs jau 10 gadus
Foto: akdogangroup.com
KRUSTTEVS.COM · 19.02.2013. 11:55

Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS un ziņu aģentūras LETA 2012.gada decembrī veiktajā socioloģiskajā aptaujā iedzīvotāji apdrošināšanas sabiedrību BALTA atzinuši par godīgāko apdrošinātāju. Iegūstot augstāko novērtējumu Latvijas apdrošināšanas kompāniju vidū, BALTA šo titulu izcīnījusi jau desmito gadu. 

 

„Esam pateicīgi visiem Latvijas iedzīvotājiem un klientiem par izrādīto uzticību un augsto novērtējumu mūsu sniegtajiem pakalpojumiem. BALTA darbības stūrakmens vienmēr ir bijis izcils klientu serviss, jo apdrošināšana ir joma, kurā nākas saskarties ar cilvēka dzīvē nepatīkamiem atgadījumiem, tāpēc sapratnei, atbalstam, korektai un godīgai attieksmei pret klientu viņam grūtā brīdī ir īpaši liela nozīme. Turklāt godīgākā apdrošinātāja tituls un augstais novērtējums ir arī pozitīva motivācija mūsu profesionālajiem darbiniekiem,” uzsver BALTA valdes loceklis Kristians Pudans.

 

Socioloģiskā aptauja Latvijā tiek veikta jau 11 gadus, un tās mērķis ir noskaidrot, kuras no apdrošināšanas kompānijām iedzīvotāji uzskata par godīgām un korektām attieksmē pret klientu. BALTA jau 10 gadus ir spējusi izcīnīt godīgākās kompānijas titulu. 2012.gadā savu atzinumu par apdrošināšanas kompānijām sniedza 1005 Latvijas iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 74 gadiem.

 

Savukārt, apkopojot BALTA atsauksmju reģistrā fiksētās klientu atsauksmes, klienti pozitīvi novērtējuši patīkamo sadarbību ar apdrošinātāju. Kā klientiem vispatīkamākās BALTA priekšrocības klienti vairākkārt uzsvēruši apdrošinātāja kvalitatīvo atlīdzību servisu un tā operativitāti, darbinieku profesionalitāti, laipnību un kompetenci, godīgu un korektu attieksmi. Tāpat BALTA iekšējie pētījumi rāda, ka uzņēmumam ir augsts klientu īpatsvars, kuri iesaka pakalpojumu, kompāniju un savu apkalpojošo darbinieku arī draugiem, radiem un paziņām.

 

Piemēram, BALTA KASKO polises īpašnieks Aleksandrs Lavriks norādīja: „Biju patīkami pārsteigts par operatīvo apdrošinātāja darbību atlīdzību procesā. No rīta konstatēju auto spoguļu zādzību, turklāt nedēļas ietvaros bija ieplānota automašīnas tehniskā apskate. Savukārt BALTA jau zādzības dienā savā sadarbības servisā nodrošināja jaunu spoguļu iegādi, uzstādīšanu un nomarķēšanu, ļaujot laikus īstenot arī manu ieceri iziet automašīnas tehnisko apskati.”

 

Savukārt BALTA īpašumu apdrošināšanas kliente Geņa Kirdeiķite uzsvēra: „BALTA ir starptautiska pieredze, kompānija darbojas ātri un eiropeiski, lēmumus un atlīdzības izmaksu noorganizējot jau tajā paša dienā, kad saņemts atlīdzības pieteikums.”