RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

Samsung kļūst par 2014. gada paraolimpisko spēļu vispasaules partneri

Samsung kļūst par 2014. gada paraolimpisko spēļu vispasaules partneri
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 09.03.2013. 15:10

Samsung Electronics, Olimpisko spēļu vispasaules partneris bezvadu komunikāciju aprīkojumā, šonedēļ kļuvis arī par 2014. gada Paraolimpisko spēļu vispasaules partneri.

 

Par sadarbību Paraolimpisko spēļu organizēšanā un norisē tika paziņots Maskavā, piedaloties Samsung Electronics viceprezidentam Je Jangam Lī (Jae Young Lee), Starptautiskās Paraolimpiskās komitejas prezidentam seram Filipam Kreivenam (Sir Philip Craven) un Soču Olimpisko spēļu organizācijas komitejas prezidentam Dmitrijam Černišenko (Dmitry Chernyshenko).

 

Samsung sadarbojas ar Starptautisko Paraolimpisko komiteju jau kopš 2006. gada, kad tehnoloģiju līderis sevi pieteica Turīnas Paraolimpisko spēļu vispasaules partnera statusā. Kopš tā brīža Samsung ir atbalstījis Pekinas, Vankūveras un Londonas Paraolimpisko spēļu norisi un turpinās Paraolimpiskās spēles atbalstīt arī nākotnē.

 

Nodrošinot iespēju ar inovatīvu bezvadu tehnoloģiju palīdzību pārraidīt sacensību norisi un ar tām saistītos notikumus iespējami plašākam cilvēku lokam, Samsung ir izvirzījis mērķi padarīt Paraolimpiskās spēles par notikumu, kas aizrauj un iedvesmo skatītājus visā pasaulē.

 

Jāpiebilst, ka Samsung Electronics jau paziņojis par atbalstu 2014. gada Ziemas Olimpisko spēļu norisei Sočos un turpmākā gada laikā, līdz pat spēļu sākumam, kā arī to norises gaitā īstenos vairākus nozīmīgus projektus, kas ļaus padarīt šo vispasaules sporta notikumu pieejamu ikvienam.