RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

„Klondaikas” labdarības projektā meitenes operācijai saziedo vairāk kā trīs tūkstošus eiro

„Klondaikas” labdarības projektā meitenes operācijai saziedo vairāk kā trīs tūkstošus eiro
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 23.12.2014. 14:23

Izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” ir apkopojis projekta “Laimīgā Zvaigzne” ietvaros veiktos ziedojumus, kas tika novirzīti ventspilniecei Martai Fogelei, palīdzot savākt līdzekļus operācijai, kas mazinātu acs audzēju limphangeomu. Piecu mēnešu laikā saziedoti vairāk kā trīs tūkstoši eiro – 3 371 eiro un 37 centi.

 

Lai piesaistītu ziedotājus, fonda “Laimīgā Zvaigzne” rīkotajos pasākumos tiek iesaistītas arī sabiedrībā zināmas personas – tā šoreiz bārmeņa arodu vairākās izklaides un atpūtas vietās “Klondaika” izmēģināja hokejisti brāļi Miķelis un Jēkabs Rēdlihi, pludmales volejbolisti Ruslans Sorokins, Toms Šmēdiņš, Toms Benjavs, kā arī Baltijas MMA pussmagā svara čempions Mārtiņš Egle un motosportists Mārtiņš 'Alex' Aleksandrovičs. Visa dzeramnaudās savāktā naudu tika novirzīta labdarības fondam.

 

“Patīkami, ka projekts “Laimīgā Zvaigzne”, ko sākām organizēt 2011. gadā, ir guvis sabiedrības atzinību un cilvēki labprāt iesaistās, lai palīdzētu citiem. Mūsu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem ne tikai svētku un īpašu akciju laikā, bet katru dienu, jo grūtībām nav brīvdienu! Tāpēc “Klondaikas” vārdā saku lielu paldies ikvienam, kurš piedalījās akcijā “Laimīgā Zvaigzne”, kā arī aicinu tajā iesaistīties citus, jo tikai ar kopīgiem spēkiem varam sasniegt ko lielu”, gandarīta par paveikto ir Agnese Puriņa, “Klondaikas” mārketinga speciāliste.

 

 

 

Nauda palīdzībai tiek vākta ne tikai speciālās akcijās ar sabiedrībā zināmu cilvēku piedalīšanos - visās “Klondaikās” bija izvietotas arī “Laimīgā Zvaigzne” ziedošanas kastītes, tādējādi vairāk kā 30 Latvijas vietās jebkuram interesentam bija iespēja palīdzēt, šajā gadījumā – ziedot Martas operācijai. Tāpat ziedot varēja iegādājoties iegādājoties produktus no restorānu tīkla “Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” izveidotās bērnu ēdienkartes un “Klondaika Energy Drink”. Šādā veidā tika saziedots attiecīgi – 625.30 eiro un 569.20 eiro.

 

Labdarības projekts “Laimīgā Zvaigzne” izveidots, lai pievērsu sabiedrības uzmanību grūtībās nonākušajiem un palīdzētu viņiem. Tā, piemēram, pērn smagu traumu guvušā BMX braucēja Gustava Pētersīļa rehabilitācijas procesam tika saziedoti vairāk kā 6 tūkstoši eiro. Kā stāsta A.Puriņa, projekts “Laimīgā Zvaigzne” turpinās, palīdzot 20 gadus vecajam Kārlim Hvalejam savākt līdzekļus nepieciešamās operācijas veikšanai.