RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Veiksmes stāsti

Klondaikai labākais serviss starp sporta un atpūtas centriem Latvijā

Klondaikai labākais serviss starp sporta un atpūtas centriem Latvijā
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 15.04.2015. 09:51

Kampaņas “Uzslavē labu servisu” ietvaros noskaidroti labākie izcila servisa sniedzēji dažādās nozarēs, kā ietvaros savas debijas reizē kategorijā “Sporta un atpūtas centri” uzvarēja izklaides un atpūtas vieta “Klondaika”.

 

Ja gadu mijā uzņēmumi paši parasti izvērtē līdz šim paveikto, tad martā – laba servisa mēnesī – šāda iespēja tiek dota klientiem, kuru vērtējums ir mūsu līdzšinējās darbības atspulgs. Man ir liels prieks, ka jau pirmajā dalības reizē esam starp labākajiem Latvijas sporta un atpūtas centru pakalpojumu sniedzējiem Latvijā. Domāju, ka augstais novērtējums ir ilgstoša darba rezultāts, īpašu uzmanību veltot tieši klientu apkalpošanas kultūrai. Mums ir izdota pat unikāla klientu apkalpošanas un pārdošanas rokasgrāmata darbiniekiem, kas ir kā ābece visās standarta un nestandarta situācijās mūsu personālam,” stāsta izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” mārketinga speciāliste Agnese Puriņa.

 

Pēdējo trīs gadu laikā izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” ir veiksmīgi īstenojis ne tikai zīmola, bet lielākās daļas filiāļu rebrendingu – pakāpeniski modernizējot un piešķirot jaunu atpazīstamības stilistisko konceptu lielākajai daļai “Klondaiku” visā Latvijā. “Izklaides vietu jaunais veidols noteikti ir ietekmējis arī klientu pozitīvo vērtējumu, jo, manuprāt, šajā kampaņā nav runa tikai par apkalpošanu – tas ir komplekss piedāvājuma novērtējums, kurā būtiska loma ir arī interjeram un konkrētās vietas atmosfērai,” akcentē A. Puriņa.

 

Kā atzīst izklaides un atpūtas vietas “Klondaika” personāldaļas vadītāja Sanita Kuzmina – “jebkura veiksmīga uzņēmuma darbības pamatā ir apmierināts klients, tāpēc mēs pat sarežģītās un netradicionālās situācijās cenšamies domāt par klientu ērtībām. Kā piemēru šeit varu minēt nesen notikušo ugunsgrēku “Klondaikā”, Dzirnavu ielā – pat pēc klientu evakuācijas, kad viesi nonāca uz ielas, mūsu viesmīles turpināja klientus apkalpot ārpus telpām, cienājot ar iekštelpās pasūtītajiem ēdieniem.”

 

Pēc mūsu domām, labs vai pat izcils serviss nenozīmē tikai vienvirziena apkalpošanu, kur klients saņem produktu, bet uzņēmums naudu. Mūsuprāt, tā ir iespēja klientam iesaistīties izklaides vietas ikdienā, piemēram, piedaloties dažādās aktivitātēs. “Klondaikās” šādas aktivitātes ir ļoti daudz – sākot ar starptautisku biljarda turnīru un beidzot ar zolītes un beerponga sacensībām. Svarīgs ir arī sociāli atbildīgais aspekts, ļaujot klientam ar savu devumu atbalstīt kādu sociāli nozīmīgu projektu, piemēram, pie mums tāds projekts ir “Laimīgas Zvaigznes”, kura laikāklienti un uzņēmums var darboties kopīgi, ziedojot un palīdzot savākt naudas summu grūtībās nonākušiem cilvēkiem. Tieši šādas kopīgi organizētas sociālas aktivitātes vairo atgriezenisko saiti ar klientiem,” rezumē A. Puriņa.

 

Visā izklaides un atpūtas vietu tīklā “Klondaika” ir iespējams tiešraidē sekot līdzi plašam sporta pārraižu klāstam, turklāt izvēle, kādu sporta notikumu vērot, vienmēr ir klienta ziņā. Tāpat tiešraižu laikā tiek organizēti konkursi, bārā pieejami īpašie piedāvājumi gan dzērieniem, gan uzkodām, kas sportisko atmosfēru padara vēl aizraujošāku.