RezervesDALAS24.lv

Sekss / Attiecības

Kāpēc sievietes nespēj turēties pretī raudošam vīrietim?

Kāpēc sievietes nespēj turēties pretī raudošam vīrietim?
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 04.10.2013. 15:06

Būsim atklāti, sievietes asaras mūsdienu sabiedrībā vairs netiek uzskatītas neparko ārkārtēju. Ir dažas, kas to piekopj regulāri tīri „profilakses” pēc, jo savādāk vienkārši nemāk, dažas, kas raudāt atļaujas tikai pārnākot mājās, un iebēgot istabas tumšākajā stūri, kur neviens viņas neredz, bet dažas, kas raud vien dažas reizes visā savas dzīves laikā. Taču, kad raudāt sāk vīrietis to ievēro ikviens. Kāpēc tā?

 

Izsenis pasaulē iesakņojies stereotips kā par vīrieti cīnītāju, ģimenes galvu un galveno apgādātāju, tāpēc tīri cilvēciski, liekas savādi, kad mūždien staltais un muskuļainais stāvs krīt spējā asaru lēkmē. Mēs šeit nerunājam par traģēdijām , lielām bēdām vai kādu vienlīdz ārkārtēju situāciju. Šajā brīdi mēs nešķirojam dzimumus. Taču, kad vīrietis sāk raudāt tīri ikdienišķās situācijas, īpaši, ja tuvumā ir sieviete, viņa teju skriešus metīsies viņa glābējas un mierinātājas lomā, jo saredzēs sārtacainajā brašulī domubiedru un radniecīgu dvēseli. Jo vīrietis, kas atļaujas raudāt, taču nekad nesmiesies par viņas – „tās muļķīgās sievietes” kaprīzajām asarām.

 

Jā, vīrieši mēdz raudāt arī ikdienišķās situācijas, taču tas parasti apkārtējos izraisa visai divējādas izjūtas. Kā jau minējām, sievietēs visbiežāk šajā brīdī atmodīsies mātišķais instinkts, lai „mazulīti” mierinātu, taču vīriešu kārtas pārstāvji, visdrīzāk paliks šokā atplestām mutēm, nezinot, uz kuru pusi bēgt. Mēs nezinām, kāpēc tā, un mēs iespējams, arī negribam, taču mēs noteikti zinām, ka vīriešu asaras ir kā spēcīgs magnēts, kas visas apkārt esošās daiļā dzimuma pārstāves pievelk sev klāt teju ar pārcilvēcisku spēku. Un notur uz vietas vismaz labu brīdi, vai kamēr sārto acu īpašnieks ir mitējies un noslaucījis asaras.

 

Varbūt lēts, taču pavisam noteikti iedarbīgs triks, lai vismaz vienu vakaru kļūtu par absolūto „zaķu” magnētu. Jo kura gan negribēs mierināt staltu puisi ar „salauztu sirdi”!