RezervesDALAS24.lv

Sekss / Attiecības

TOP 5 populārākie sieviešu meli

TOP 5 populārākie sieviešu meli
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 28.01.2014. 11:18

Ja kādu laiku esat pavadījuši attiecībās ar sievieti, tad noteikti būsiet pamanījuši, ka daiļā dzimuma pārstāves ne vienmēr mīl pateikt visu līdz galam un dažreiz viņu izteiktie vārdi nozīmē tieši pretējo. Bet, ko tieši?

 

Nr. 5 "Nē, es neesmu dusmīga" - ja ik pa laikam mēdzat strīdēties, tad varat rēķināties, ka tie, iespējams, būs lielākie meli, ko dzirdēsiet izskanam no sievietes mutes. Zem šīs frāzes visticamāk slēpjas tāds emociju un dusmu kokteilis, ka sieviete itin mierīgi ar savām acīm vien spētu mētāt zibeņus. Bet, par ko viņa ir dusmīga? To labāk izdomājiet vien paši, un, mīļā miera labad, pēc iespējas ātrāk.

 

Nr. 4 "Es pašlaik neesmu gatava attiecībām," - jaukākais veids, lai pateiktu, ka viņa vienkārši nevēlas attiecības ar tevi.

 

Nr. 3 Ja jau kādu laiku esi nonācis tā dēvētajā "draugu zonā", bet beidzot esi saņēmis drosmi un paudis viņai savas patiesās jūtās viss atkarīgs no sievietes reakcijas. Ja pretī dzirdēsi tādas frāzes kā  "Es nevēlos sabojāt mūsu draudzību", "Tu man pārāk daudz nozīmē," vai "Tu esi lielisks puisis, bet..." tad zini, jums nekas nesanāks. Viņa vienkārši nav ieinteresēta.

 

Nr. 2 Ja attiecībām pienācis gals un meitene vēlas tām pēc iespējas ātrāk pielikt punktu, ļoti iespējams, ka dzirdēsi kādu no šīm spārnotajām frāzēm - "Es tiešām gribētu, lai mēs paliekam draugi,""Man vienkārši vajag pavadīt vairāk laika vienai," vai "Man šķiet, ka mēs pašlaik atrodamies dažādos dzīves posmos,". Un vari ticēt, arī šie salkanie teksti nozīmē tikai vienu - viņa vairs nejūt to, ko juta, un pēc iespējas saudzīgākā veidā vēlas tev paziņot, ka vēlas bēgt prom pēc iespējas ātrāk.

 

Nr. 1 Ikdienišķās situācijās dzirdētie - "Vai es izskatos labi?" - veids kā viņa tev dod mājienu, lai beidzot pasaki kādu komplimentu. "Kādā virzienā iet mūsu attiecības?" - viņa vēlas, lai jūsu attiecības pārietu nākamajā līmenī, "Vai mēs esam kopā" - viņa vienkārši vēlas noskaidrot, vai tu joprojām satiecies arī ar citām meitenēm. Tāpat, ja tuvojoties svētkiem dzirdēsi vārdus "Man nevajag dāvanu," vari būt drošs - viņa to grib, tāpēc labāk sāc meklēt jau laikus.