RezervesDALAS24.lv

Sekss / Attiecības

Kā Valentīndienu pārvērst galvu reibinošā piedzīvojumā?

Kā Valentīndienu pārvērst galvu reibinošā piedzīvojumā?
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 14.02.2014. 11:06

Mūsdienu pragmatiskajā laikmetā, kad garas stundas pavadām darbā vai risinot sadzīviskus jautājumus, nereti piemirstam izrādīt pietiekamu uzmanību savai otrajai pusītei. Tāpēc šajā Valentīndienā noliksim malā ikdienas steigu un izbaudīsim galvu reibinošu romantisku piedzīvojumu, mudina speciālisti.

 

Attiecību konsultants un pārmaiņu treneris Arturs Šulcs novērojis, ka noturīgākās attiecības ir cilvēkiem, kuri kopdzīvē tiecas saglabāt romantisko dzirksti un regulāri kopj savu juteklisko un emocionālo lauku. Šādi pāri izturas saprotoši viens pret otru, regulāri izsaka komplimentus, kopā pavada pietiekami daudz laika un cenšas dažādot savu intīmo dzīvi.

 

Ja jūsu attiecībās ir iezagusies rutīna, visu mīlētāju dienu var lieliski izmantot kā atspēriena punktu romantikas un kaisles atmodināšanai, ierosina eksperts.

Nav noslēpums, ka divu cilvēku savienībā būtiska loma ir gan kopīgi gatavotām, gan kopīgi baudītām maltītēm.

 

Valentīndienā vajadzētu padomāt par tādu ēdienu baudīšanu, kurus dēvējam par afrodiziakiem jeb seksuālo apetīti rosinošiem - tie ir rieksti, garšvielas, garšaugi, sparģeļi, sīpoli, asie pipari, zivis un citas jūras veltes, stāsta restorāna "Aqua Luna" šefpavārs Gints Aizupietis.

 

Vienlīdz svarīga ir atmosfēra - skaists galda noformējums, iedegtas sveces, piemērota mūzika, jo tas ļauj noskaņoties uz romantikas viļņa, viņš atgādina.

 

Kā pārvērst Valentīndienu romantiskā piedzīvojumā

Iesaka attiecību konsultants Arturs Šulcs:

 

1. Esiet radoši un liekat lietā iztēli. Dariet lietas, kas patīk jums abiem. Nododieties sirsnīgām un mīļām sarunām. Saposieties. Dejojiet. Jokojieties. Dziediet. Deklamējiet jutekliskās dainas, mīlas dzeju vai veltiet viens otram pašu sacerētas dzejas rindas.

 

 

2. Valentīndiena ir īstais brīdis, lai uzaicinātu otru pusīti romantiski kaislīgā ceļojumā un pavadītu nesteidzīgas stundas sirsnīgos apskāvienos. Pasniedziet viens otram vislabāko svētku dāvanu - galvu reibinošu mīlēšanos!

 

3. Atzīsties viens otram mīlestībā tik kvēli, it kā tā būtu pēdējā diena jūsu dzīvē.

 

Iesaka šefpavārs Gints Aizupietis

 

1. Aizvediet mīļoto sievieti romantiskās vakariņās vai uzklājiet svētku galdu mājās un nododieties nesteidzīgai ēdiena baudīšanai.

 

2. Sieviete būs sajūsmināta, ja uzmanību viņai apliecināsiet ar ziediem, bet vīrieti visvairāk iepriecinās silts smaids mīļotās sejā un tērps, kas patīkami izcels viņas auguma aprises.

 

3. Baudiet vienu no spēcīgākajiem afrodiziakiem - melno šokolādi - tā veicinās baudas hormona serotonīna izstrādi un ļaus noskaņoties tuvībai.