RezervesDALAS24.lv

Sekss / Attiecības

Vēlies precēties? Astrologi iesaka labākos kāzu datumus

Vēlies precēties? Astrologi iesaka labākos kāzu datumus
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 23.02.2014. 10:30

Labvēlīgu dienu noteikšanai varot ieteikt dažus vienkāršus astroloģijas pamatprincipus:  vislabākais laiks ir augošs Mēness, jo īpaši pirmais ceturksnis. Slavenais astrologs Sergejs Vronskis kā vēlamas laulībām atzīmējis arī 10., 11., 13., 17., 21., 26., 27. Mēness dienu. Jāizvairās no Mēness bez kursa jeb Čika laika, vēsta portāls astrologi.lv.

 

Laulībām labvēlīgas ir tās dienas, kad Mēness atrodas draudzīgajā Vērša, Strēlnieka, Zivs, Mežāža, Svaru zīmē.

 

Astrologu domas dalās par laiku, kad Mēness atrodas Dvīņos un Vēzī. Piemēram, S. Vronskis uzskata, ka, Mēnesim atrodoties Vēža zīmē, laulāties ieteicams tikai ar atraitni.

 

Kuru nedēļas dienu izvēlēties

 

Pirmdienai atbilst Mēness, tādēļ tā tiek uzskatīta par vienu no piemērotākajām kāzu dienām. Pirmdienā laulātiem no dzīvesbiedra ir īpaši grūti "tikt vaļā". Lai stiprinātu Mēness dienā slēgtu laulību, iesaku pēc iespējas vairāk laika veltīt mājām un saimniecībai.

 

Otrdienu pārvalda Marss, un tā nav labākā kāzu diena. Laulības dzīve vārīsies kā putras katls uz atklātas liesmas. Ģimenes dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas. Nostipriniet otrdienā slēgtu laulību, iesaistoties dažādās aktivitātēs.

 

Trešdienas saimnieks ir Merkurs. Tā ir diena, kad laulībā jādodas brīvību mīlošiem, radošiem un attiecībās vienlīdzīgiem cilvēkiem. Patriarhāta cienītāji šādu savienību ilgi neizturēs. Laulību stiprina gaisīga vieglprātība (bez viltus un meliem), kad pāris sevi nepiekaļ pie virtuves plīts.

 

Ja jaunais pāris vēlas izveidot ģimeni, radīt bērnus un dzīvot četrās sienās, ceturtdiena nav piemērotākā diena, kad doties laulībā. Dienas pārvaldniekam Jupiteram patīk sociāli aktīvi cilvēki, kuri izvirza augstus mērķus, mīl gozēties sabiedrībā. Tiem, kuri noslēguši laulību šajā dienā, jābalsta laulātā drauga radošie, karjeras un izglītības ceļi.

 

Romantiķiem, jutekliskas, iejūtīgas un maigas attiecības mīlošiem iesaku piektdienu, kad savu mīlas spēku izrāda Venēra. Attiecību nostiprināšanai der no jauna atzīties mīlā katru dienu, dāvināt skaistus nieciņus un sveču gaismā atzīmēt savu Valentīndienu.

 

Laulājoties sestdienā, esat gatavi sevi veltīt uzticīgai kalpošanai ģimenei. Saturns paģēr uzticību, atteikšanos no daudz kā mīļoto labā, stabilitāti un ilglaicību, lai ko tas prasītu. Stipriniet savu laulību ar uzticību un vēlmi par katru cenu saglabāt laulību.

 

Tos, kas altāra priekšā stājas svētdienā, var no sirds apsveikt. Saule viņiem dāvās prieku, radošu pacēlumu, krāšņu dzīvi. Attiecību uzlabošanai iesaku rīkot vairāk viesību un biežāk ar mīļoto runāt par nākotni.

 

Kāzas 2014.

Piedāvā šogad Saules un Mēness ciklā vēlīgākos kāzu datumus.

Jāņem vērā, ka katram pārim būs svarīgas ir arī stundas un pat minūtes.

 

Janvāris

-

Februāris

5., 10., 13., 23.

Marts

5., 10., 11., 13., 18., 22.

Aprīlis

-

Maijs

19.

Jūnijs

12., 18., 28.

Jūlijs

10., 14., 22.

Augusts

6., 12.

Septembris

6., 8., 25.

Oktobris

27.

Novembris

6., 19.

Decembris

9., 16., 27., 30., 31.

 

Faktiski visa gada pirmā puse ir sarežģīta un pilna ar „zemūdens akmeņiem”.

Laulībām neieteicams laika periods (ar ļoti retiem izņēmumiem):

Līdz 31.01. (Veneras cilpas)

1.03. – 20.05. (sarežģīts laiks dēļ Marsa un Saturna cilpas)

13.04. – 30.04. (starpaptumsumu periods)

6.10. – 26.10. (starpaptumsumu periods)

 

Avots: astrologi.lv