RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

Kad draudzene ir „stulba”

Kad draudzene ir „stulba”
Foto: collegefashion.net
KRUSTTEVS.COM · 27.12.2012. 09:40

Mūsdienās daudzi vīrieši “ievieš” draudzeni, nevis tāpēc, ka patiesi vēlētos ar konkrēto sievieti būt kopā, bet tāpēc, ka sabiedrība prasa demonstrēt attiecības kā normu. Tāpēc nereti romantiskās attiecības, kas patiesībā sāktas bez nopietnām jūtām, pieļauj seksu un tiek sauktas pat par mīlestību.

 

Daļa sabiedrības vīrieti bez draudzenes uztver kā cilvēku ar “īpašām vajadzībām”, kuram ir kaut kādas problēmas. Tas, protams, ir neciešami un stulbi. Taču vīrieši nereti meklē risinājumus, kā izvairīties no tā. Līdz ar to arī vīriešu attieksme pret sievietēm nav godīga: sieviete tiek uztverta egoistiski, kā lieta, tajā pašā laikā pretī prasot lojalitāti un uzticību.

 

Draudzene stulba


Attiecības, protams, reizēm sagādā galvas sāpes. Kā mēs visi zinām, pēc pāris pirmajiem mēnešiem  tās atdziest. Arī medusmēnesis reiz beidzas. Viss, kas reiz bijis jautri, var kļūt kaitinoši. Un var sākt šķist, ka draudzene vai pat jaunā sieva ir, piedodiet, stulba. Ko tad?  

 

Iespējamās izmaksas


Ekonomikā ikvienai lietai pirms lēmuma pieņemšanas tiek lēstas izmaksas. Arī attiecībās svarīgs ir tā saucamais “sausais atlikums”, kas rodas, saliekot kopā visus ieguvumus un visus zaudējumus. Vai jūs esat kādreiz rēķinājies, ko jūs zaudējat, izvēloties tikai vienu meiteni?

 

Viņas visu kontrolē


Sievietēm piemīt dabiska vēlme visu kontrolēt. Taču vīriešiem patīk justies brīviem un darīt visu to, kas patīk. Pēdējā lieta, ko vīrietis varētu vēlēties ir vakariņas ar draudzenes vecākiem un sarunas “par neko” visas nakts garumā. Savukārt sievietes tādā veidā gatavojas vīrieša dzīves kontrolei, norādot vēlamos virzienus. Dažreiz aiziet pat tik tālu, ka draudzene pieprasa izdzēst  sievietes no drauga profila sociālajos tīklos. Pavisam smags variants!

 

Bosam patiks


Ja jūsu vecums ir 20 – 30 gadi, tad tas, kas šobrīd jums visvairāk vajadzīgs, ir strādāt, lai sasniegtu savus mērķus un stabilizētu dzīvi. Taču, ja ir draudzene, tad par 100% koncentrēšanos darbam jāaizmirst. Un ko tad darīt ar “amerikāņu sapni” par māju, suni, sievu un diviem bērniem? 

 

Vai viņai var uzticēties?


Sievietei piemīt emocijas, kas var likt rīkoties bez loģikas un saprāta. Jūs viņai uzticat sirdi, ko viņa var pievilt; naudu, ko viņa var nozagt un dzīvi, ko viņa var pazudināt. Esat gatavs riskēt? 

 

Sieviešu īpatnību un trūkumu uzskaitījumu varētu turpināt ilgi. Taču, katram ir izvēle – vai pakļaut sevi šiem un citiem riskiem, vai arī audzēt peni un palikt vecpuišos.