RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

Kas pamudina uz seksu - ROMANTIKA VAI IEKĀRE? Mīlnieku tuvības strīdu ābols

Kas pamudina uz seksu - ROMANTIKA VAI IEKĀRE? Mīlnieku tuvības strīdu ābols
Foto: mirror.co.uk
KRUSTTEVS.COM · 30.03.2013. 13:04

Tradicionāli tiek uzskatīt, ka uz seksu vīrieti virza iekāre, bet sievieti – romantika. Vai tiešām sievietei vairumā gadījumu tomēr noteicošā ir intīma atmosfēra un īpaša uzmanība? Un otrādi – vai vīriešiem pirmā doma tuvākam kontaktam ar sievieti ir tikai un vienīgi „drāšanās”? 

 

Netērēsim velti laiku uz minējumiem, dažādu pētnieku spriedelējumiem un sazina kādiem pētījumiem, jautāsim pa tiešo – trīs nejaušiem vīriešiem un sievietēm. Lūk, ko noskaidroja portāls KRUSTTEVS.COM ekspress intervijās par seksu, jautājot – KAS TEVI NOSKAŅO SEKSAM VAIRĀK: ROMANTIKA VAI IEKĀRE?

 

Rūdolfs (32), uzņēmējs

 

„Diemžēl ir jāpiekrīt šim sviestam: sieva, ar kuru esmu kopā jau 13 gadus, priekšroku dod romantikai, taču man no tās metas slikti. Ja iededzina sveces un uzliek maigu mūziku, man momentā uznāk miegs, kāda tur vairs mīlēšanās. Savukārt sievai sekss uz ātro ir pretrunā ar viņas būtību, tipa tas esot drusku amorāli”.

 

Kaspars (19), strādnieks

 

„Nu principā tas ir atkarīgs no jūtām – ja patiesi mīl, nekādu romantiku nevajag, viss notiek pats no sevis, jebkur un jebkā. Protams, ka noskaņojumi mēdz būt dažādi, vīrieša uzdevums ir sajust sievietes garastāvokli un pielāgoties, jo mums, vismaz man, seksu gribas vienmēr, nav svarīgi, vai esam sveču pārlietā vannā vai naktskluba tualetē”.

 

Sergejs (37), policists

 

„Kauns atzīt, bet neesmu par to nekad domājis. Laikam man ar to nekad nav bijušas problēmas. Tiklīdz sievai prasu, man sekss tiek dots. Vienalga – anāli, orāli, manuāli vai vagināli, atdodas vienmēr, pat mēnešreižu laikā. Tā kā neesmu īstais kam jautāt par tādām muļķībām kā romantiku. Mums viss notiek spēcīgi un kārtīgi”.

 

Karīna (22), studente

 

„Tā nevar izdalīt, ka sievietes uz seksu var pavilkt tikai ar romantiku, bet puišiem nepieciešama tikai iekāre. Viss atkarīgs no noskaņojuma, jūtām pret otru un attiecību ķīmijas. Piemēram, ja esmu kādā jautrā tusiņā, nevaru pat nociesties līdz mājām, mīlējamies tur pat mašīnā pie klubiņa, bet, ja esmu Parīzē un baudu naksnīgo pilsētu – dodu priekšroku turpināt kaisli šarmantā hosteļa numuriņā baltos palagos ar atvērtu logu uz Monmartru”.

 

Raimonda (38), personāla speciāliste

 

„Sievietēm jau romantiku nevajag vienmēr, tikai dažreiz, lai piedotu seksam ne tikai fizisko, bet arī emocionālo baudījumu. Manuprāt, vīrieši te citreiz pārspīlē – par daudz uzsverot šo burvīgās atmosfēras lomu pirms seksa. Nu nav tā – sekss tomēr ir drusku dzīvniecisks, un, tā kā es ar to nodarbojos katru otro dienu, nespēju iedomāties, ka katru otro dienu mājās rīkotu kaut kādas īpašas priekšspēles. Dzīve tomēr ir ļoti dinamiska, nav jau tādām izvirtībām laika.”

 

Lauma (31), māksliniece

 

„Esmu klasiskās romantikas pretiniece, man svarīga ir attieksme ikdienā un detaļās. Ja vīrietis ir uzmanīgs un rūpīgs elementārās lietās, man vairāk neko citu nevajag, varu nodoties mīlas priekiem turpat uz darba galda, taču vīrietis man pievērš uzmanību tikai pirms seksa un cenšas uzburt kaut kādu super romantisko noskaņo, viņš seksu nedabūs, lai cik radošs viņš arī nebūtu.”