RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

Dienesta romāns jeb sekss uz bosa galda. TOP 3 plusi & mīnusi

Dienesta romāns jeb sekss uz bosa galda. TOP 3 plusi & mīnusi
Foto: idiva.com
KRUSTTEVS.COM · 01.04.2013. 12:50

Intīmas attiecības ar darba kolēģi nav nekas tāls un neparasts. Dažādu pētījumu kopsavilkums liecina, ka aptuveni 60% cilvēku darbā bijis vismaz viens dienesta romāns. Kā nekā darbā tiek pavadīta trešdaļa no aktīvās dzīves, tur tiek satikti līdzcilvēki – kolēģi, ar kuriem ir kopīgas intereses, un tas satuvina, nereti arī seksuāli.

 

Pirms ielaisties seksuālās attiecībās ar kolēģi, būtu labi apzināties, ko varam iegūt un ko zaudēt, uzsākot dienesta romānu. Lūk, TOP 3 plusi un mīnusi.

 

PLUSI

 

Regulārāks sekss

 

Nav noslēpums, ka daudzreiz mokošā ikdienas rutīna, tostarp tradicionālais sekss guļamistabā ir kā skalpelis daudzām attiecību nabassaitēm, tāpēc sekss ar kolēģi – piemēram, pusdienu pārtraukumā uz tava automašīnas aizmugurējā ādas sēdekļa Daugavmalā vai īsi pēc darba laika beigām uz priekšnieka galda – noteikti ļaus izbēgt no ierastā, pierastā un prognozējamā. Turklāt, ja abi esat brīvi, pastāv vēl iespēja mīlēties arī vakarā pie kāda no jums mājās vai arī viesnīcas numuriņā. Morāle – ar kolēģi sekss noteikti būs regulārāks, vismaz, ja attiecībās kvēlo dzirksts un kaisle, tā tam vajadzētu būt.

 

Motivācija strādāt ātrāk

 

Ja vien esi apzinīgs un disciplinēts, tad dienesta romānam un visām no tā izrietošajām sekām vajadzētu arī motivēt ātrāk, jācer arī efektīvāk, strādāt. Ja reiz zini, ka pēc 30 minūtēm tev paredzēts satriecošs minets netālajā autostāvvietā, taču darba izpildei nepieciešamas 45 minūtes, lielā adrenalīna deva varētu palīdzēt šo darbiņu paveikt ātrāk, un par to saņemt ne tikai atzinību no tiešā darba devēja, bet arī baudu no mīļotās. Tāpēc izmantot seksu kā dzinuli noteikti ir efektīvi, tikai jāatceras, ka robeža starp lidošanu pa mākoņiem un stabilu gaitu pa zemes virsu ir ļoti īsa.

 

Daudzveidīgāks sekss

 

Ņemot vērā, ka visdrīzāk darba vietā gultas nav, labākajā gadījumā ir tikai dīvāniņš, tas dod iespēju izmēģināt mīlas pozas, kādas tradicionālajos (ierastā komforta) apstākļos piekopsiet samērā reti, varbūt pat nemaz. Nu, piemēram, sekss uz galda – daiļā kolēģe noguldīta uz muguras, bet tu atrodies iepretim viņas pavērtajām kājām stāvus pie galda; minets pie datorgalda – tu sēdi biroja mīkstajā krēslā ar nolaistām biksēm, bet kolēģe notupusies uz ceļiem sniedz orālo baudījumu; sekss stāvus – kolēģe tev uzlekusi virsū, aplikusi rokas ap tavu kaklu, bet kājas puspavērtas atbalstās pret tavām stiprajām rokām, kamēr tu kustini gurnus: iekšā un ārā.

 

MĪNUSI

 

Objektivitātes zudums

 

Lai gan jebkurš viedoklis ir subjektīvs, tomēr ir atšķirība starp objektīvi subjektīvu viedokli un subjektīvi subjektīvu viedokli. Ja pirmajā gadījumā Tu izdari secinājumus, balstoties uz kādām vispārzināmām patiesībām, tad otrajā – tu uzliec brilles un saki nevis to, ko domā, bet to, kas tev tajā brīdī ir izdevīgi. Piemēram, ja priekšnieks tev liek vērtēt kolēģes – mīlnieces projektu, tu diez vai pateiksi visu ko domā, bet gan drīzāk mēģināsi lavierēt, un tur jau sāksies tavs objektivitātes zudums. Un nošķirt darba attiecības no privātajām tikai retajam ir pa spēkam.

 

Saspīlējums kolektīvā

 

Kamēr attiecības tiek slēptas un neviens neko nenojauš, ir OK. Taču agri vai vēlu viss nāks gaismā, un radošajos kolektīvos noteikti par tavu dienesta romānu tikai uzpliķēs pa plecu – malacis, sen bija laiks viņu paņemt priekšā. Taču stīvajos, konservatīvajos birojiņos pastāv risks, ka pret jauno pāri sāks izturēties ar nelielu cinisma devu – nu ko tad tu / jūs, jums jau tik viens prātā. Vari tikt izstumts no klubiņa.

 

Attiecību gals = darba gals

 

Dienesta romāniem piemīt tendence ātri sākties un ātri beigties. Ja tas ir bijis tikai sekss, nav ne vainas. Papriecājāties un pietiek, tā teikt. Bet, ja ir uzplaiksnījušas arī jūtas, tad emocionālā šķiršanās, taču fiziskā klātesamība darbā varētu būt ļoti apgrūtinoša, īpaši, ja jāstrādā kopā. Tāpēc gadās, ka pēc šādu romāniņu beigām nākas meklēt jaunu darbu.