RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

Guļamistabā ar francūzieti: Kā vislabāk pavedināt vīrieti? TOP 10

Guļamistabā ar francūzieti: Kā vislabāk pavedināt vīrieti? TOP 10
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 02.04.2013. 12:57

Francūzietes jau sen izslavētas ar savu neatvairāmo pavedināšanas mākslu un spējām padarīt savu vīrieti teju vai traku, bet kā viņām tas izdodas? Lūk, daži no visiem zināmiem, bet diemžēl nepamatoti aizmirstiem paņēmieniem.

 

1. Viss slēpjas gaitā

Jo graciozāk un elegantāk sieviete kustēsies, jo pavedinošāka viņa izskatīsies arī mūsu acīs. Iztaisno muguru, pacel galvu un, sperot vienu soli aiz otra, provokatīvi šūpo savus gurnus, un izbaudi, kā mūsu acis burtiski tver katru Tavu ķermeņa kustību.

 

2. Gluži kā kaķenīte

Labāk klusa un noslēpumaina, nekā skaļā un rejoša kā franču buldogs. 

 

3. Esi lēdija

Vienmēr esi eleganta un dod iespēju savam vīrietim par Tevi parūpēties - kad viņš tur tavu mēteli, nevis paņem to no viņa, bet ļauj, lai viņš Tevi apģērbj, kad ej pa durvīm, pagaidi, lai viņš tās atver un pietur, bet kad dzer vīnu - glāzi turi smalki un graciozi, nevis sagrāb visā plaukstā kā alus pudeli. 

 

4. Atvadies no zeķubiksēm

Tā vietā izvēlies zeķes un zeķturus un pārliecinies, lai viņš vēro tevi tās uzvelkam - dari to lēni un pavedinoši.

 

5. Lūdz viņa palīdzību

Jā, protams, ja labi papulēsies, ar kleitas rāvējslēdzēja aizvēršanu gluži labi varēsi tikt galā arī pati, taču atļauj šo nelielo privilēģiju izbaudīt savam mīļotajam - kleitas uzvilkšana var būt tik pat aizraujošs process, kā tās novilkšana. 

 

6. Izrevidē savu veļas atvilktni

Tiec vaļā no savām milzīgajām omīšu apakšbiksēm un tā vietā papildini savus krājumus ar melnu zīdu, mežģīnēm un korsetēm. Vari ticēt, Tavs vīrietis to pamanīs uzreiz.

 

7. Aizmirsti par pidžamu un biezajām vilnas zeķēm

Uz gultu dodies tērpusies kā zvaigzne - pievilcīgā satīna nakts krekliņā vai arī vēl labāk - pilnīgi kaila.

 

8. Parūpējies par savu ādu

Esi sava vīrieša saldākais deserts - nežēlo savu labāko ķermeņa krēmu, kas ne tikai smaržo, bet arī garšo labi.

 

9. Nebaidies flirtēt

Pat, ja precējusies esi jau labu laiku, aizsūti viņam pa kādai neķītrai sms darba laikā vai parotaļājies ar savu vīrieti pie pusdienu galda restorānā. Neliels asumiņš tikai piedos dzirksti jūsu attiecībām.

 

10. Spēļmantiņas pieaugušajiem

Kad abi esat iepazinuši viens otra jūtīgākās ķermeņa vietas, laiks izmēģināt arī pa kādai seksa mantiņai, kas jūsu abu mīlas rotaļas iespējams pacels vēl nebijušos baudas augstumos.