RezervesDALAS24.lv

Sekss / Par un ap TO

SPONTĀNAIS SEKSS: 5 likumi, kas jāievēro pirms ļaujies vienas nakts sakariem

SPONTĀNAIS SEKSS: 5 likumi, kas jāievēro pirms ļaujies vienas nakts sakariem
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 06.06.2013. 08:11

Ja reiz esi nolēmis ļauties spontānam vienas nakts sakaram, vai jau iepriekš esi paredzējis, ka iespējamā vakara gaita varētu iegrozīties šādās sliedēs, ir lietas par ko der atcerēties pirms nodoties kaislīgām nakts baudām. 

 

1. Esi uzmanīgs un rūpīgs. Tu visdrīzāk neplāno ar šo meiteni tikties atkal un vēlies, lai viņa skaidri noprastu, ka šie mīlas prieki iekļaujas tikai viena vakara robežās, tāpēc, iespējams, izturēsies pret viņu neiejūtīgāk vai skarbāk nekā vajadzētu, lai nedotu viņai maldīgus mājienus. Un kāda gan pastāv iespēja, ka šo meiteni satiksi atkal? 

 

Taču der atcerēties, ka dzīve mēdz izspēlēt dažādus jokus un pasaule ir pietiekami maza - jūsu ceļi vēl kādreiz var krustoties. Turklāt, jauka un uzmanīga izturēšanās nebūt nenozīmē, ka dosi viņai veltas cerības. Ja uzvedīsies pieklājīgi un cieņpilni, arī kopīgi aizvadītā nakts viņas prātā asociēsies ar pozitīvu pieredzi un ar laiku arvien vairāk meiteņu izvēlēsies vienas nakts attiecības kā alternatīvu pieredzes iespēju.

 

2. Prezervatīvi. Ja vien paredzi iespējamo vakara iznākumu vienmēr nodrošinies, lai pa rokai būtu kāds prezervatīvs. Vienmēr! Tu taču vēlies no sirds vēlies izbaudīt mīlas rotaļas nevis uztraukties vai tava vienas nakts partnere netīšām nepaliks stāvoklī, bez tam neaizsargāta dzimumakta ceļā ar nepazīstamu partneri iespējams viegli iegūt arī dzīvībai bīstamas slimība un risks tikai palielinās, ja šādi piedzīvojumi gadās regulāri.

 

3. Bez liekas kompānijas. Neved meiteni uz mājām, ja joprojām dzīvo kopā ar vecākiem. Pēdējais ko meitene vēlas ir no rīta vienā apakšveļā uzskriet virsū tavam tēvam, vai pamosties no tā, ka pa istabu šiverējas tava gādīgā māte. Turklāt arī paši vecāki varētu nejusties īpaši glaimoti aiz sienas dzirdot jūsu mežonīgās nakts izpriecas. Meiteni uz mājām ved vien tad, ja tavi nolūki ir tālejoši.

 

4. Neatvainojies. Nekad neatvainojies. Vienalga, cik slikta nakts būtu bijusi, neatvainojies un neattaisnojies.

 

5. Aizved mājās. No rīta esi džentlmenis un aizved meiteni mājās vai arī pavadi līdz tuvākajai transporta pieturai, ja vien meitene nav pasteigusies un pati pamanījusies atstāt tavu mitekli. Meitene vismaz neatcerēsies tevi kā to ēzeli, kas viņu no rīta puskailu izsvieda pa durvīm.