RezervesDALAS24.lv

Sekss / Viņas par mums

Kā likt sievietei iemīlēties sevī

Kā likt sievietei iemīlēties sevī
Foto: attractwomenmen.com
KRUSTTEVS.COM · 24.12.2012. 13:53

Dažām sievietēm piemīt tas, ko vīrieši sauc par pilnību: viņas ir inteliģentas, veiksmīgas, talantīgas, burvīgas, labi izskatās un, līdzinās nereālajai sapņu sievietei – zina un novērtē viskiju. Viena no tādām ir “Johnnie Walker” vēstniece Kristina Hendriksa. Šoreiz viņa piedāvā savus padomus, kā vīrietim pievērst sievietes uzmanību, atšķiroties no pūļa un palīdzot sievietei viņā iemīlēties.

 

10.vieta. Oriģinālas dāvanas agrīnās attiecībās: kaut kas personiskāks par ziediem. “Man savulaik pirmā dāvana no vīra bija brīnišķa grāmata kafijas gadiņam. Tā parādīja, ka viņš ir uzmanīgi klausījies to, ko es viņam biju stāstījusi. Tā joprojām ir viena no manām favorītlietām.”

 

9.vieta. Dzēriena izvēle pirmajos randiņos. “Viena lieta, kas nekad nepaliek nepamanīta, ir dzēriena izvēle. Tas, ka mans vīrs savulaik pasūtīja viskiju, bija pārliecinoša izvēle manai gaumei.”

 

8.vieta. Romantiskas oriģinālas izklaides: pikniks ar zirgu izjādi. “Es to saņēmu kā dāvanu dzimšanas dienā, un tas bija neaizmirstami!”

 

7.vieta. Komplimenti: smiekli vieno. “Es domāju, ja vīrietis spēj patiesi smieties par sievietes jokiem – tas ir lielākais kompliments.”

 

6.vieta. Uzvedības jautājums: esi enerģisks. “Kad es pirmo reizi redzēju savu vīru, es pamanīju viņa enerģiju un humoru. Tas, kādā veidā, - ar kādu enerģiju - viņš gāja un smaidīja, un kā cilvēki viņam atbildēja, uzreiz ļāva noteikt, ka viņš ir draudzīgs un jautrs cilvēks.”

 

5.vieta. Izskats: labāk, lai atbilst personībai, nekā pēdējās modes tendencēm. “Kad es pirmo reizi redzēju savu vīru, viņa mati bija sajaukti un kaklasaite rokās, un viņš ieskrēja ar nokavēšanos.”

 

4.vieta. Jaunākās filmas. “Tas, protams, ir atkarīgs no personības. Bet, manuprāt, kopā ir jāskatās japāņu šausmu filma, kas rada adrenalīnu, -  lai kopā ir interesanti un jautri, kā “amerikāņu kalniņos”.

 

3.vieta. Romantiskas vakariņas: indiešu virtuve pār itāļu virtuvi. “Es ieteiktu izvēlēties neparastāku virtuvi, jo tad tikšanās kļūst mazliet neparasta. Turklāt ir jauna, neparasta lieta – vide, ēdiens - par ko parunāt. Ja runājam par indiešu virtuvi, tad tā ir ļoti neparasta, ar ļoti aromātiskām un seksuālu noskaņu radošām garšvielām.”

 

2.vieta. Uzmanība sievietes raksturīgajām iezīmēm. “Man patīk “Johnnie Walker”. Tas kopā ar saldumiem bija perfekta kombinācija, ideāli. Nekāds martini!”

 

1.vieta. Džentlmenis: piecelies, kad viņa ceļas no galda, atver durvis un palaid pa priekšu! “Es domāju, ka mūsdienās to ievēro vairs tikai daži vīrieši. Taču tas ir tas, kas jūs atšķirs no visiem citiem! Tā ir “vecā skola”. Un tas ir ļoti burvīgi!”