RezervesDALAS24.lv

Sekss / Viņas par mums

Vai sievietei ir svarīgi, CIK TU PELNI?

Vai sievietei ir svarīgi, CIK TU PELNI?
Foto: top10point5.com
KRUSTTEVS.COM · 08.01.2013. 10:38

Parunāsim: kapēc sievietei ir svarīgi, cik vīrietis nopelna? Es nesen satiku savu paziņu, jaunu sievieti, kura pastāstīja, ka netiekas ar sava vecuma vīriešiem, jo „viņiem neesot daudz ko piedāvāt”. Es to uztvēru kā ļoti seklu un matereālistisku atbildi. Vai tiešām šodienas ekonomiskās situācijas dēļ ir pieņemami, ja partnera izvēli izdaram izvērtējot viņa finansiālo stāvokli? Vai arī dažām sievietēm joprojām pietiek tikai ar mīlestību?

 

Atsaucoties uz Universālo sievešu rokasgrāmatu, man tiešām Jums to nevajadzētu stāstīt, bet mēs jau esam draugi vai ne? Esam? Labi. Panāciet tuvāk, es jums pastāstīšu kādu noslēpumu. Visas sievietes NAV vienādas!

 

Mēs neizskatamies vienādi, mēs neģērbjamies vienādi un mēs pavisam noteikti nevēlamies vienas un tās pašas lietas. Ja runājam vispārīgi, tad vienīgais, kas mums visām tiešām ir kopīgs ir vagīna (protams, pastāv arī izņēmumi). Tagad, kad arī jūs to zināt, es mēģināšu atbildēt uz jūsu jautājumiem pēc iespējas labāk.

 

Dažas sievietes ir izvēlējušās sekot tradicionālajam dzīves modelim – viņas izvēlas vīrieti, kurš spēs viņas apgādāt, audzina bērnus un rūpējas par savu ģimenes ligzdiņu. Es viņas par to nenosodu, jo es ticu, ka feminisms nozīmē izvēlēs brīvību. Bet es pavisam noteikti nevaru runāt šo sieviešu vietā, kur nu vēl izvērtēt viņu finansiālās vajadzības (es pieņemu, ka nepieciešamā summa būtu atkarīga no tā, cik daudz bērnu viņa vēlas un kādu dzīves veidu vēlas piekopt). Tāpēc, ja jūs meklējat šāda veida dāmu, tad es patiešām jums palīdzēt nevarēšu.Bet, ja jūs vēlaties iearot kādu ambiciozāku būtni, tad spēles noteikumi ir nedaudz savādāki. Es neteikšu, ka nauda nespēlē nekādu lomu, jo ja sieviete smagi strādā, lai sevi uzturētu, viņa visticamāk nevēlas sev blakus vīrieti, kas būtu finansiāli jāaprūpē. Parasti vienkārši ir tā, ka uz karjeru orientēta un mērķtiecīga sieviete sev blakus visticamāk vēlas redzēt tādu pašu – uz karjeru orientētu vīrieti.

 

Vīrieša bankas konts man nozīmē daudz mazāk nekā viņa ambīcijas un iekšējais dzinulis. Nesen manī ieskatījās ļoti izskatīgs mazumtirzniecības veikala darbinieks, bet saviem draugiem es pastāstīju, ka ar viņu tikties nemaz nevēlos. Kapēc, jūs jautāsiet? Tas nebija tādēļ, ka viņš visu dienu locītu kreklus (nu labi, varbūt tikai pavisam nedaudz); es nevēlējos ar viņu tikties, jo man nelikās, ka viņš dzīvē vēlētos sasniegt ko vairāk. Viņš nebija rakstnieks, kas centās piepildīt savu sapni, lai varētu izdot noveli, vai arī web dizaineris, kas centās izsisties, lai dibinātu pats savu kompāniju, vai mūziķis, kas piepelnījās, lai spētu paveikt ko vairāk. Likās, ka darbs šajā mazajā veikaliņā, bija viņa dzīves piepildījums. Es esmu cilvēks, kas dzīvē vēlas sasniegt ko daudz, daudz vairāk, tāpēc es vienkārši nespēju iedomāties sevi ar kādu, kas nevēlētos to pašu. Kas nozīmē tikai to, ka nav no svara tam, kāda bija viņa profesija, bet gan tam, ko viņš dzīvē vēlas sasniegt.

 

Tāpēc tas, ko mana paziņa, iespējams, vēlējās pateikt, sakot, ka „jaunākiem vīriešim nav daudz ko piedāvāt”, ir tas, ka gados jaunākie nav tik ambiciozi un mērķtiecīgi kā gados vecākie, kuri vēlas un dara visu, lai savā izvēlētajā lauciņā būtu paši labākie.

 

Šajā gadījumā nav nozīmes ne gadu skaitam, ne materiālajam stāvoklim. Tas ir vienāds skatījums uz nākotni. Tāds vismaz ir mans redzējums. Protams, šī sieviete varētu būt bijusi arī auksta maita, un tādā gadījumā, es nevaru pateikt, ko viņa ar savu sacīto bija domājusi.

 

Izvēlies rūpīgi un agrāk vai vēlāk tu atradīsi meiteni, kuras galvenais mērķis ir tāds pats kā tev – būt laimīgam.

 

KRUSTTEVS.COM lasītāja