RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Thunder” uzvar „Spurs” un izvirzās vadībā

„Thunder” uzvar „Spurs” un izvirzās vadībā
Foto: AP/Scanpix. Kevins Durants.
KRUSTTEVS.COM · 05.06.2012. 10:43

Svarīgu uzvaru NBA rietumu konferences finālsērijā izcīnījusi Oklahomas „Thunder” vienība, kas izbraukumā ar 108:103 pārspēja Sanantonio „Spurs”, sērijā panākot 3-2 savā labā.

 

Spēli veiksmīgāk iesāka „Spurs” komanda, izvirzoties vadībā ar 11:4. Četras minūtes līdz pirmās ceturtdaļas beigām Sefološam izdevās rezultātu izlīdzināt - 15:15. „Thunder” dominēja līdz ceturtdaļas beigām, to uzvarot ar piecu punktu pārsvaru.

 

Lai arī kā „Spurs” centās likvidēt nelielo deficītu, „Thunder” uzreiz sniedza atbildi, gūstot punktus otrā laukuma galā. Mājinieku centieni pārvērtās neveiksmēs, kas ļāva viesiem iekrāt pat 14 punktu pārsvaru. Puslaika izskaņā „Spurs” tomēr izdevās rezultāta starpību samazināt - 44:52.

 

Otro puslaiku apņēmīgi sāka „Spurs”, izlīdzinot rezultātu. Pēc veiksmīgi aizvadītām piecām minūtēm mājinieki pat ieguva sešu punktu pārsvaru, bet nosargāt nespēja. Trešās ceturtdaļas izskaņā veiksmīgu izrāvienu veica „Thunder”, iesākot ceturto ceturtdaļu ar deviņu punktu pārsvaru.

 

„Spurs” negrasījās padoties, divas minūtes līdz pamatlaika beigām samazinot rezultāta starpību līdz nieka diviem punktiem. Izšķirošajos momentos pārāki tomēr bija viesi, svinot svarīgu uzvaru ar 108:103, izvirzoties vadībā sērijā ar 3-2.

 

Uzvarētāju labā 27 punktus guva Kevins Durants, 23 punkti un 12 rezultatīvas piespēles Rasela Vestbrūka kontā, bet ar 20 punktiem atzīmējās Džeims Hārdens.

 

„Spurs” rindās rezultatīvākais ar 34 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Manu Džinobili, bet 20 punkti Tonija Pārkera rēķinā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv