RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Heat” panāk izlīdzinājumu; gaidāma izšķirošā spēle

„Heat” panāk izlīdzinājumu; gaidāma izšķirošā spēle
Foto: Reuters/Scanpix.
KRUSTTEVS.COM · 08.06.2012. 10:00

Uzvaru NBA austrumu konferences finālsērijas sestajā spēlē izcīnījusi Maiami „Heat” vienība, kas izbraukumā ar 98:79 pārspēja Bostonas „Celtics” un panāca izlīdzinājumu sērijā līdz četrām uzvarām - 3:3.

 

 

Pēc zaudējuma Maiami, „Heat” basketbolistiem vairs nebija, kur atkāpties. Atlika vienīgi uzvarēt šo spēli. To bija gatavs vienatnē paveikt arī Lebrons Džeimss, esot uzdevumu augstumos. Tāpat laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas devās Kriss Bošs.

 

Piecas minūtes līdz pirmās ceturtdaļas beigām rezultāts bija neizšķirts - 12:12 - bet atlikušajā laikā laukumā dominēja Džeimss, mazliet piepalīdzot arī Bošam - 26:16. Otrās ceturtdaļas sākums iezīmēja līdzīgu spēli, bet pamazām sāka atrauties „Heat”. „Celtics” gan laicīgi apturēja „Heat” izrāvienu, bet Lebronu Džeimsu gan ne. Lielajā pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 55:42 par labu „Heat”. Džeimsa rēķinā pirmajā puslaikā 30 punkti!

 

Arī otrajā puslaikā mājiniekiem neizdevās lauzt spēles gaitu. Sekmīgas darbības mijās ar nesekmīgām, kas lika principā visu laiku atrasties iedzinējos ar 10 punktu deficītu. Ceturtās ceturtdaļas sākumā Veids panāca +17 viesiem, kas principā izšķīra mača likteni. Nerezultatīvā spēlē turpināja dominēt viesi, svinot uzvaru ar rezultātu 98:79 un panākot izlīdzinājumu sērijā - 3:3.

 

Uzvarētāju rindās lieliska spēle Lebronam Džeimsam - 45 punkti un 15 atlēkušās bumbas. Dveinam Veidam šoreiz 17 punkti un 8 atlēkušās bumbas. Tikmēr „Celtics” rindās ar 21 punktu un 10 rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Ražons Rondo.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv