RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

ASV basketbola izlase notur uzvaru pret Argentīnu

ASV basketbola izlase notur uzvaru pret Argentīnu
Foto: No hoopsduo.com.
KRUSTTEVS.COM · 23.07.2012. 12:28

ASV vīriešu basketbola izlase svētdien pārbaudes spēlē Barselonā ar 86:80 uzveica Argentīnas valstsvienību.

ASV maču iesāka pārliecinoši, uzvarot pirmo ceturtdaļu ar 31:16. Puslaikā amerikāņiem piederēja 7 punktu vadība, bet pēc trešās ceturtdaļas 11 punktu pārsvars.

 

 

Noslēdzošajā spēles etapā Argentīna veica 11:0 izrāvienu, tādējādi samazinot rezultāta starpību līdz četriem punktiem. Argentīnas izrāvienu apturēja Kevins Durants, kurš realizēja savu kārtējo tālmetienu. ASV noturēja vadības grožus un svinēja nepārliecinošu uzvaru ar 86:80.

 

Uzvarētāju labā 27 punktus (3p 7/11) guva Kevins Durants, kuram arī 6sešas rezultatīvas piespēles, 18 punktus pievienoja Kobe Braents, 15 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Lebrona Džeimsa kontā, bet 13 punkti Raselam Vestbrukam.

 

Argentīnas izlases rindās ar 23 punktiem rezultatīvākais bija Emanuels Džinobili, bet 15 un 14 punktus attiecīgi pievienoja Karloss Delfino un Luiss Skola.

 

Otrdien ASV izlase Barselonā aizvadīs savu pēdējo pārbaudes spēli pirms Londonas olimpiādes, kad mērosies spēkiem ar Spānijas valstsvienību, kas pirms divām dienām apspēlēja Argentīnu ar 105:85.

 

Londonas olimpiskajā turnīrā Argentīna un ASV spēlēs A grupā ar Lietuvu, Tunisiju, Franciju un Nigēriju, bet B grupā Spānijai pretī stāsies Ķīna, Brazīlija, Austrālija, Krievija un mājiniece Lielbritānija.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar parsportu.lv