RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Kaufmanis atgriežas Valmierā

Kaufmanis atgriežas Valmierā
Foto: Bkvalmiera.lv.
KRUSTTEVS.COM · 27.07.2012. 13:14

BK „Valmiera” gatavojoties 2012./2013. gada sezonai sastāvu ir papildinājusi ar diviem valmieriešiem, Jāni Kaufmani un Kalvi Krūmiņu. Komanda gatavošanos sezonai Vidzemes Olimpiskā centra sporta bāzēs uzsāks 1. augustā un līdz tam ir plānots pabeigt komandas komplektāciju.

 

Šosezon komandas kodols tiks veidots no vietējiem, talantīgajiem basketbolistiem – Valmieras un Vidzemes sporta skolu audzēkņiem. 2012./2013. gada sezonā komanda plāno startēt divos turnīros – Latvijas Basketbola līgā un Baltijas Basketbola līgā.

 

Valmieras Bērna sporta skolas absolvents un BK "Valmiera" audzēknis Jānis Kaufmanis pagājušajā sezonā pārstāvēja čempionvienību „VEF Rīga”, taču ceļgala savainojuma dēļ bija spiests sezonu beigt pāragri. Pēc abpusējas vienošanās ir nolemts pārtraukt sadarbību starp čempionvienību un spēlētāju.

 

Šobrīd Jānis ir atlabis, aizvada individuālus treniņus un ir gatavs atgriezties dzimtās pilsētas klubā. Savukārt Kalvis Krūmiņš iepriekšējā sezonā pārstāvēja BK „Jelgava”, kur vidēji laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā guva vidēji 8,8 punktus un izdarīja 3,3 rezultatīvas piespēles.

 

„Esmu priecīgs, ka atgriežos Valmierā un ar nepacietību gaidu sezonas sākumu. Iepriekšējā sezona man nebija visai veiksmīga, tāpēc to vēlos ātrāk aizmirst. Esmu izsalcis pēc basketbola un domāju, ka Valmierā spēšu atgūt spēļu garšu. Treneris man ir labi zināms, tāpat kā lielākā daļa spēlētāju. Nevaru sagaidīt, kad sāksim kopā visi strādāt. Valmieras līdzjutēju un pilno tribīņu priekšā vienmēr bijis prieks spēlēt un zinu, ka tā būs arī šosezon,” sacīja Kaufmanis.

 

Informāciju sagatavoja: Kate Glika, BK „Valmiera” Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv