RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Biedriņš neizpratnē par saņemtajiem pārmetumiem, ka nav ieradies uz komandas treniņiem

Biedriņš neizpratnē par saņemtajiem pārmetumiem, ka nav ieradies uz komandas treniņiem
Foto: Warriors.com.
KRUSTTEVS.COM · 02.10.2012. 15:21

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas „Warriors” latviešu basketbolists Andris Biedriņš laikraksta „San Francisco Chronicle” interneta portālā norāda, ka ir neizpratnē par ažiotāžas sacelšanos viņam neierodoties uz kluba kopīgajiem treniņiem.

 

Septembra nogalē 14 no „Warriors" komandas spēlētājiem kopīgi gatavojās jaunajai sezonai, taču Biedriņš, kā norāda kluba vadība, nav bijis uz vietas pilsētā.

 

„Zināju, ka būs kāds, kurš uzrakstīs par mani, jo nebiju pilsētā,” skaidro Biedriņš. „Bet es zinu, kas man ir jādara, lai sagatavotos sezonai. Es cītīgi trenējos, tāpēc šie komentāri mani neietekmē,” norāda basketbolists.

 

„Warriors” galvenais treneris Marks Džeksons un menedžeris Bobs Maiers atzīst, ka ir vīlušies par Biedriņa nepiedalīšanos komandas treniņos, turklāt basketbolists joprojām nav ar viņiem runājis.

 

„Mans apņemšanas līmenis vienmēr bijis vienāds. Tas, ka nebiju treniņos ar komandu, nenozīmē, ka netrenējos cītīgi,” stāsta Biedriņš.

 

2008./09.g. sezonā, kas Biedriņam bija labākā no viņa NBA karjeras astoņām, basketbolists spēja vidēji mačā sakrāt „double-double” – 11.9 gūti punkti un 11.2 izcīnītas atlēkušās bumbas, taču nākamajos trīs gados, īpaši pēdējā sezonā, piedzīvots straujš kritums.

 

„Acīmredzami man ir bijuši pāris vilšanās gadi un es pārstāju ticēt saviem spēkiem. Es zinu, ko cilvēki par mani domā. Tas mani vairs neietekmē. Esmu koncentrējies uz sevi un esmu gatavs doties laukumā un pierādīt, ka viņi kļūdās,” atzīmē Biedriņš.

 

Biedriņa komandas biedri Deivids Lī un Stefans Karijs, kuri piedalījās treniņos, izteikuši atbalstu latviešu basketbolistam, taču norādīja, ka labāk tomēr būtu bijis, ja Andris būtu kopā ar komandu.

 

„Vēlamies, lai šeit ir ikviens. Tā vienkārši ir daļa no procesa, lai veidotu komandu. Biedriņam ir sava pieeja un plāns, kā sagatavoties sezonai. Redzēsim, varbūt viņš ir tīri labā sportiskajā formā,” norāda Karijs.

 

„Warriors” komandai 2.oktobrī sākas treniņnometne , bet pirmā pārbaudes spēle paredzēta 7.oktobrī pret Losandželosas „Lakers”. Regulāro sezonu „Warriors” sāks 31.oktobrī ar izbraukuma spēli pret Fīniksas „Suns”.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv