RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

LBL jauns ģenerālsponsors – „Aldaris”

LBL jauns ģenerālsponsors – „Aldaris”
Foto: Basket.lv.
KRUSTTEVS.COM · 09.10.2012. 16:30

Otrdien, 9.oktobrī, Latvijas Basketbola savienības (LBS) rīkotajā preses konferencē „Europa Royale hotel” telpās tika parakstīts sadarbības līgums. Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) ģenerālsponsoru kļuvusi akciju sabiedrība „Aldaris”.

 

LBS prezidents Valdis Voins: „Prieks, ka „Aldaris” ir novērtējis, ka LBS ir pietiekami nozīmīgs sadarbības partneris. Šogad ir palielinājies komandu skaits Latvijas Basketbola līgā (LBL). Pirmās cīņas bijušas spraigas, turklāt arī pietiekami apmeklētas. Paredzam, ka aptuveni 100 spēles tiks translētas tiešraidē internetā un televīzijā. Pēc LBS valdes lēmuma no papildus piesaistītajiem līdzekļiem 30% ir novirzīti līgas klubiem.”

 

„Sveicināti! Esmu no Somijas. Kopš 1.oktobra esmu jaunais AS „Aldaris” izpilddirektors. Pats esmu agrāk spēlējis basketbolu, tāpēc esmu liels šī sporta veida fans,” priekšā stādījās Veli Pekka Tennila. „AS „Aldaris” jau atbalsta hokeju un pludmales volejbolu, tāpēc man ir liels prieks sākt savu darbu ar jauna sadarbības līguma noslēgšanu. Atbalstīsim ne tikai LBL, bet arī Dubultamatieru līgu.”

 

„Vienošanās ir noslēgta uz vienu gadu, ar iespēju to pagarināt. Esam vienojušies, ka līguma summa netiks publiski izpausta,” norādīja „Aldaris” izpilddirektors.

 

LBL tiesnešu attīstības programmas vadītājs Oskars Lucis: „Tiesnešu komisija kopā ar LBS valdi ir izstrādājusi īpašu programmu, kas palīdzēs attīsti tiesnešu profesionalitāti reģionos.”

 

BK „Jūrmala/Fēniksss” spēlētājs Uģis Viļums: „Patīkami, ka LBL ir ieguvusi jaunu ģenerālsponsoru. Manuprāt, „Aldaris” vienmēr ir gājis roku rokā ar sportu. Man ir prieks, ka visi spēlētāji parakstījuši deklarāciju – „Par godīgu un atbildīgu spēli”, kas paredz to, ka nespēlēsim totalizatorus, neliksim likmes uz savām spēlēm.”

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv