RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Triobet kļūst par Basketbola klubs Liepājas Lauvas ģenerālsponsoru

Triobet kļūst par Basketbola klubs Liepājas Lauvas ģenerālsponsoru
Foto: Publicitātes foto
KRUSTTEVS.COM · 10.10.2012. 15:39

Basketbola klubs Liepājas Lauvas un Triobet noslēdzis sponsorēšanas līgumu diviem gadiem, kas liepājniekiem sniegs iespēju ievērojami uzlabot kluba saimniecisko dzīvi, kā arī piesaistīt vēl kādu profesionālu spēlētāju. Komandas jaunais nosaukums izvēlēts -  Liepāja/Triobet.

 

“Līdz šim basketbola kluba Liepājas Lauvas lielākais atbalstītājs un reizē stratēģiskais partneris ir bijis Liepājas dome, tādēļ esam gandarīti, ka līdz ar Triobet līdzdalību esam ieguvuši nopietnas privātās investīcijas kluba tālākai izaugsmei. Ģenerālsponsora atbalsts nācis tieši laikā un būtiski, ka līgums paredz finansiālu atbalstu divos turpmākajos gados, kas mums sniedz iespēju ilgākā laikā stratēģiski plānot uzlabojumus gan komandas saimnieciskajā dzīvē – ēdināšanā, ceļu izdevumu segšanā, sacensību organizēšanas procesā utml., gan piesaistīt vēl kādu profesionālu spēlētāju. Piemēram, jau oktobrī  laukumā izies  – Donovans Morris, kurš tikko ieradies no Amerikas,” atklāj basketbola kluba Liepāja/Triobet direktors Arturs Košeļevs.

 

“Triobet ir viens no lielākajiem vietējiem sporta totalizatoriem Baltijā ar ievērojamāko šo valstu līgu piedāvājumu, tādēļ esam izvērtējuši nepieciešamību sporta dzīvē iesaistīties vēl aktīvāk. Triobet un basketbola kluba Liepājas Lauvas parakstītais līgums ir mūsu ievērojamākais ieguldījums Latvijas sporta dzīves atbalstam. Triobet vārds turpmāk būs iekļauts gan spēlētāju formās, gan mājas spēļu laukuma noformējumā. Vērtējam, ka Liepāja/Triobet ir ar  ievērojamu potenciālu nākotnē, turklāt redzams, ka reģiona klubam finansiāls atbalsts ir īpaši nozīmīgs. Ceram, ka mūsu sadarbība palīdzēs nostiprināt stabilu šo puišu sniegumu basketbola laukumā, kā arī sasniegt godalgotus rezultātus nākotnē,” uzsver Triobet vadītājs Veiko Krūnbergs (Veiko Krünberg).

 

Jāatzīmē, ka basketbola kluba Liepāja/Triobet. mērķis šajā sezonā ir, cīnoties par godalgotajām vietām, iekļūt vismaz pirmajā četriniekā. Savukārt Baltijas Basketbola līgā Liepāja/Triobet redz savu vietu  izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

 

Basketbola līdzjutēji, īpaši Kurzemē, aicināti aktīvi atbalstīt Liepāja/Triobet mājas spēles klātienē. Tās regulāri notiek Liepājas Olimpiskajā centrā, un vienā reizē tās apmeklē vidēji 500 – 600, izšķirošās spēlēs pat ap 1000 skatītāju. Skolēniem un pensionāriem, uzrādot savu apliecību, ieeja ir bez maksas.