RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„VEF Rīga” pārliecinoši sakauj „Neptunas”

„VEF Rīga” pārliecinoši sakauj „Neptunas”
Foto: no vefriga.com
KRUSTTEVS.COM · 16.10.2012. 22:48

Pārliecinošu uzvaru VTB līgas spēlē izcīnījusi "VEF Rīga" komanda, kas izbraukumā ar 86:60 pārspēja Klaipēdas "Neptunas".

 

Spēli veiksmīgi iesāka "VEF Rīga" komanda, izvirzoties vadībā ar 6:2 pēc Kavaļauska trieciena grozā no augšas. Vēl pēc pus minūtes sākās viesu lielais izrāviens, rezultātam kļūstot ļoti pārliecinošam - 20:6. Pirmās ceturtdaļas izskaņā "Neptunas" basketbolisti sāka atgūties, kas lieliski izpaudās otrajā ceturtdaļā. Jau tās pirmajās trīs minūtēs rezultāta starpība saruka zem desmit punktiem. Principā spēle bija izlīdzinājusies, puslaika izskaņā mājniekiem vēl nedaudz pievelkot rezultātā. Tā pēc pirmā puslaika 41:35 "VEF Rīga" labā.

 

Trešās ceturtdaļas sākumā "Neptunas" prata samazināt rezultāta starpību līdz diviem punktiem. Pēc nepilnām četrām spēlētām minūtēm rezultāts jau bija neizšķirts. Ar to arī mājnieku iniciatīva apsīka. "VEF Rīga" basketbolisti prata izveidot labu izrāvienu, atjaunojot septiņu punktu pārsvaru. Ceturtajā ceturtdaļā viesi salika visu pa plauktiņiem, izdarot milzīgu atrāvienu visas ceturtdaļas garumā. "Neptunas" guva vien astoņus punktus, kas ļāva "VEF Rīga" izcīnīt pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 86:60.

 

Uzvarētāju labā 21 punktu guva, astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja un sešas rezultatīvas piespēles izdarīja Roulends, bet pa 13 punktiem Kavaļauska, Danielsa un Bērziņa kontā, kurš izcīnīja arī 10 atlēkušās bumbas. "Neptunas" rindās ar 19 punktiem atzīmējās Mažeika.

 

Avots: Parsportu.lv