RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” sāk ar uzvaru Fīniksā

„Warriors” sāk ar uzvaru Fīniksā
Foto: Nba.com.
KRUSTTEVS.COM · 01.11.2012. 12:42

Ar uzvaru jauno NBA regulāro sezonu uzsākusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 87:85 pārspēja Fīniksas „Suns”.

 

„Warriors” komanda pēc lieliski aizvadītajām pirmssezonas spēlēm bija gatava rādīt klasi arī regulārās sezonas ievadā. Pēc pirmās ceturtdaļas viesi atradās vadībā ar 25:21, bet otrajā ceturtdaļā veica ļoti labu izrāvienu, kas ļāva palielināt rezultāta starpību līdz 17 punktiem. „Suns” basketbolisti negrasījās padoties un strauji sāka atspēlēties, kas ļāva pirmo puslaiku noslēgt uz daudz patīkamākas nots - 48:42 „Warriors” labā.

 

Otro puslaiku labāk iesāka viesi, bet mājinieki atkal prata atspēlēties un šoreiz arī pārņemt vadības grožus savās rokās. Mača liktenis izšķīrās ceturtajā ceturtdaļā, kurā „Warriors” atspēlēja septiņu punktu deficītu, svinot uzvaru sīvā mača galotnē ar 87:85.

 

Uzvarētāju rindās vēl nespēlēja latviešu centrs Andris Biedriņš. „Warriors” labā 17 punktus guva Karls Lendrijs, bet 16 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Kleja Tompsona rēķinā. „Suns” komandā ar 15 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Luiss Skola.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv