RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

BK „Ventspils” vienojas ar Kempbelu par līgumu līdz sezonas beigām

BK „Ventspils” vienojas ar Kempbelu par līgumu līdz sezonas beigām
Foto: Spox.com.
KRUSTTEVS.COM · 13.11.2012. 11:47

Basketbola klubs „Ventspils” noslēdzis līgumu līdz sezonas beigām ar amerikāņu aizsargu Folarinu Kempbelu, kurš komandai iepriekš bija pievienojies uz pārbaudes laiku, informē BK „Ventspils” mājas lapa.

 

Kempbels pārbaudes laikā aizvadīja trīs spēlēs. Pirmā no tām bija Baltijas basketbola līgā (BBL), kad amerikāņu aizsargs ar deviņiem gūtiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām palīdzēja BK „Ventspils” uzvarēt Igaunijas klubu „TTU” ar 67:54.

 

FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēlē pret Norčepingas „Dolphins” viņa sniegums bija deviņi punkti, septiņas izcīnītas atlēkušās bumbas un astoņas kļūdas. Tomēr BK „Ventspils” izcīnīja uzvaru ar 72:68.

 

Pēdējais eksāmens Kempbelam bija „Aldaris” Latvijas Basketbola līgas spēlē pret Liepāja/Triobet”. Viņam šajā mačā 17 gūti punkti, komandai uzvara ar 82:62.

 

„Ventspils” klubam aizvien nevar palīdzēt komandas kapteinis, aizsarga pozīcijā spēlējošais Akselis Vairogs, kā arī garā gala basketbolists Andrejs Gražulis, kurš atveseļojas pēc operācijas.

Nākamā spēle „Ventspils” komandai paredzēta šovakar FIBA Eiropas Izaicinājuma kausā pret Tamperes „Pyrinto” (Somija) vienību.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv