RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” uzvar „Timberwolves”, Biedriņam pieticīgi rādītāji

„Warriors” uzvar „Timberwolves”, Biedriņam pieticīgi rādītāji
Foto: sfexaminer.com
KRUSTTEVS.COM · 17.11.2012. 11:47

Uzvaru NBA regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" komanda, kas izbraukumā ar 106:98 uzveica Minesotas "Timberwolves".

 

Spēle iesākās visai līdzīgi ar nelielu "Timberwolves" basketbolistu pārsvaru, kas īpaši izpaudās pirmās ceturtdaļas izskaņā - 27:22. Līdz pat otrās ceturtdaļas vidum mājniekiem bija zolīds 10 - 12 punktu pārsvars, bet sekoja "Warriors" izrāviens, kas ļāva nevien izlīdzināt rezultātu, bet arī uzvarēt pirmo puslaiku ar rezultātu 53:50.

 

Viesi lieliski iesāka arī trešo ceturtdaļu, kuras sākumā padevās 8:2 izrāviens. Ceturtdaļas gaitā rezultāta starpība sasniedza arī 15 punktus, kas lika mājniekiem cerēt vien uz ceturto ceturtdaļu. Tajā "Timberwolves" basketbolisti spēja radīt sāasinājumu spēlē, samazinot "Warriors" pārsvaru līdz trīs punktiem. Viesi neapjuka un spēja nosargāt uzvaru - 106:98.

 

Uzvarētāju rindās ar 18 punktiem un attiecīgi 13 un 9 atlēkušajām bumbām atzīmējās Deivids Lī un Harisons Bārnss, bet 17 punkti Stefana Karija kontā. "Timberwolves" labā attiecīgi 23 un 22 punktus guva Deriks Villiams un Aleksejs Šveds.

 

Andris Biedriņš šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un 15 sekundes, pa grozu nemeta, izcīnīja 3 atlēkušās bumbas, izdarīja 3 rezultatīvas piespēles un bloķēja vienu pretinieku metienu.

 

Tikmēr pirmo zaudējumu šosezon Ņujorkas "Knicks" komandai sagādājuši Memfisas "Grizzlies" basketbolisti, kuri ļoti veiksmīgi aizvadīja pirmo puslaiku, bet lielāko pārsvaru iekrāja trešajā ceturtdaļā, svinot panākumu ar 105:95.

 

"Grizzlies" labā 24 punktus guva Marks Gazols, bet 20 punkti un 15 atlēkušās bumbas Zakam Randolfam. "Knicks" rindās ar attiecīgi 20 un 18 punktiem atzīmējās Karmelo Entonijs un Reimonds Feltons.

 

Avots: Parsportu.lv