RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Biedriņam četri punkti pret „Thunder”

Biedriņam četri punkti pret „Thunder”
Foto: Warriors.com.
KRUSTTEVS.COM · 19.11.2012. 11:07

Zaudējumu NBA regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” komanda, kas izbraukumā ar 109:119 piekāpās Oklahomas „Thunder”.

 

Spēli ar 7:2 izrāvienu sāka „Thunder” basketbolisti, saglabājot vadību līdz pat pirmās ceturtdaļas beigām - 26:25. Pēc nonākšanas iedzinējos ar sešiem punktiem, „Warriors” basketbolisti ātri atspēlējās un tieši Andris Biedriņš savu komandu izvirzīja vadībā. Ceturtdaļas turpinājumā iniciatīvu atkal pārņēma laukuma saimnieki. Ar Duranta diviem precīzajiem tālmetieniem tika iezīmēts „Thunder” atrāviens, pirmajam puslaikam noslēdzoties ar rezultātu 59:46.

 

Jau otrā puslaika sākumā „Thunder” strauji pietuvināja savu pārsvaru jau 20 punktu atzīmei. Šādu pārsvaru mājinieki sasniedza vien trešās ceturtdaļas izskaņā, kad 20 sekunžu laikā guva sešus bezatbildes punktus - 94:73. Ceturtajā ceturtdaļā „Warriors” komandai izdevās rezultāta starpību samazināt vairāk kā uz pusi, bet saasināt spēli ne, kas „Thunder” ļāva izcīnīt uzvaru ar rezultātu 119:109.

 

Uzvarētāju labā 30 punktus guva Rasels Vestbrūks, „triple double” sasniedza Kevins Durants, gūstot 25 punktus, izcīnot 13 atlēkušās bumbas un atdodot 10 rezultatīvas piespēles, bet 23 punkti Kevina Mārtina kontā. „Warriors” komandā 22 punkti Stefanam Karijam, bet 19 punkti un 10 atlēkušās bumbas Deividam Lī.

 

Andris Biedriņš šajā mačā laukumā pavadīja teju 10 minūtes, kuru laikā realizēja divus no trīs metieniem, gūstot četrus punktus. Vēl latvieša rēķinā divas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba un viens bloķēts metiens.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv