RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” zaudē „Nuggets”, Biedriņam 7 atlecošās bumbas

„Warriors” zaudē „Nuggets”, Biedriņam 7 atlecošās bumbas
Foto: Nba.com
KRUSTTEVS.COM · 24.11.2012. 11:04

Zaudējumu NBA regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" vienība, kas izbraukumā ar 91:102 piekāpās Denveras "Nuggets".

 

Spēles sākums bija visai līdzīgs. Pēc "Warriors" izvirzīšanās vadībā piecas minūtes līdz pirmās ceturtdaļas beigām "Nuggets" izdarīja labu izrāvienu, izvirzoties vadībā ar 18:12. Lai arī "Warriors" ātri atspēlējās, "Nuggets" uzvarēja ceturtdaļu ar 23:21. Līdz otrās ceturtdaļas vidum spēle ritēja līdzīgi, bet tad "Warriors" ieguva iniciatīvu, kas ļāva uzvarēt puslaiku ar rezultātu 53:47.

 

Otro puslaiku iespaidīgi iesāka "Nuggets" basketbolisti, kuri izdarīja 15:0 izrāvienu. Tālāk gan atkal spēle izlīdzinājās, bet "Nuggets" saglabāja iegūto pārsvaru. Ceturtās ceturtdaļas sākumā mājnieki izdarīja izšķirošo izrāvienu, palielinot savu pārsvaru līdz 17 punktiem. Līdz mača beigām "Warriors" nedaudz atguvās, atzīstot pretinieka pārākumu ar 91:102.

 

Uzvarētāju rindās ar 29 punktiem izcēlās Andre Iguodala, bet 20 punkti Danilo Galinarī kontā. "Warriors" labā 21 punktu guva un 10 atlēkušās bumbas izcīnīja Deivids Lī, bet 19 punkti un 8 atlēkušās bumbas Karlam Lendrijam. Andris Biedriņš nospēlēja 11 ar pusi minūtes, kuru laikā punktus neguva, bet izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

 

Avots: Parsportu.lv