RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Aflalo ar Deivisu liek Hovardam un „Lakers” nobālēt

Aflalo ar Deivisu liek Hovardam un „Lakers” nobālēt
Foto: Nydailynews.com.
KRUSTTEVS.COM · 03.12.2012. 10:21

Uzvaru NBA regulārās sezonas spēlē izcīnījusi Orlando „Magic” komanda, kas, pateicoties lieliskajai Ārona Aflalo un Glena Deivisa spēlei, izbraukumā pārspēja Losandželosas „Lakers” komandu, kurā spēlē „Magic” bijušais līderis Dvaits Hovards.

 

Līdz pat pirmās ceturtdaļas beigām spēle ritēja punkts punktā, kad nelielu izrāvienu spēja gūt „Lakers”, otrās ceturtdaļas sākumā iegūto pārsvaru palielinot līdz septiņiem punktiem, bet brīdi vēlāk arī līdz deviņiem. Līdz pirmā puslaika beigām „Magic” basketbolisti prata atgūt zaudēto, treknu punktu pieliekot Āronam Aflalo, kurš 0,2 sekundes līdz beigu signālam ar tālmetienu panāca izlīdzinājumu - 52:52.

 

Trešajā ceturtdaļā atkal nelielu dominanci ieguva „Lakers” basketbolisti, kuri pirms izšķirošās spēles daļas bija četrus punktus priekšā saviem konkurentiem. Viesiem tomēr izdevās atspēlēt sešu punktu deficītu, pārņemt vadību un, pateicoties Redika un Nelsona precīzajiem tālmetieniem, izdarīt izšķirošo izrāvienu. Tā „Magic” varēja svinēt uzvaru mačā ar rezultātu 113:103.

 

Uzvarētāju labā 30 punktus guva Ārons Aflalo, bet 23 punkti un 12 atlēkušās bumbas Glena Deivisa kontā. Ļoti labs sniegums arī Džamīram Nelsonam, kurš atzīmējās ar 19 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm, un Nikola Vucevičam, kura rēķinā 17 punkti un 12 atlēkušās bumbas. „Lakers” rindās rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Kobe Braients, bet „Magic” bijušais līderis Dvaits Hovards guva 21 punktu un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas.

 

Citā spēlē kārtējo panākumu guva Ņujorkas „Knicks” vienība, kas mērojās spēkiem ar Fīniksas „Suns". Jau pirmajā puslaikā mājinieki ielika stingrus pamatus uzvarai, uzvarot to ar rezultātu 59:42. Pēc ļoti rezultatīvas un līdzīgas trešās ceturtdaļas ceturtajā „Suns” basketbolisti spēja atspēlēties, bet „Knicks” uzvaru no rokām neizlaida - 106:99.

 

Ņujorkas komandas labā 34 punktus guva Karmelo Entonijs, bet 23 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Reimondam Feltonam. „Suns” rindās ar 18 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām izcēlās Marsins Gortats, bet 17 punkti Šenona Brauna rēķinā.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv