RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” uzvar „Nets”, Biedriņš bez punktiem

„Warriors” uzvar „Nets”, Biedriņš bez punktiem
Foto: sfexaminer.com
KRUSTTEVS.COM · 08.12.2012. 10:07

Uzvaru NBA regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Andra Biedriņā pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" vienība, kas izbraukumā ar 109:102 pārspēja Bruklinas "Nets".

 

Spēle iesākās ar visai līdzīgu cīņu. Pirmās ceturtdaļas vidū "Nets" ieguva deviņu punktu pārsvaru, bet nespēja to nosargāt. Sekoja vēl viens izrāviens, ceturtdaļai noslēdzoties ar rezultātu 31:24. Otrās ceturtdaļas sākumā Džonsons ar Stakhausu realizēja pa tālmetienam, palielinot mājnieku pārsvaru līdz 13 punktiem. "Warriors" sāasināja spēli vien ceturtdaļas otrajā pusē, kad samazināja rezultāta starpību līdz diviem punktiem. Puslaika noslēgumā "Nets" atslēgas spēlētājs bija Blače, kurš sekmēja savas komandas uzvaru - 63:55.

 

Trešā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā abu komandu cīņā. Biežāk vadībā turējās mājnieki, bet "Warriors" pamanījās noturēt vadību tās izskaņā - 84:82. Līdz ceturtās ceturtdaļas vidum viesi bija iekrājuši sešu punktu pārsvaru, kas nebija daudz. "Warriors" basketbolisti to spēja noturēt, kas ļāva izcīnīt uzvaru spēlē ar 109:102.

 

Uzvarētāju labā 30 punktus guva un 15 atlēkušās bumbas izcīnīja Deivids Lī, bet 28 punkti Stefana Karija rēķinā. Andris Biedriņš laukumā pavadītajās piecās minūtēs un 42 sekundēs punktus neguva, izcīnot vienu atlēkušo bumbu. "Nets" rindās 32 punktus guva Džo Džonsons, 23 punkti un 8 rezultatīvas piespēlēs Deronam Vilijamsam, bet 22 punkti un 15 atlēkušās bumbas Endrija Blačes kontā.