RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Magic” pārtrauc „Warriors” uzvaru sēriju

„Magic” pārtrauc „Warriors” uzvaru sēriju
Foto: dailyrepublic.com
KRUSTTEVS.COM · 15.12.2012. 11:42

Uzvaru sērija pārtrūkusi Andra Biedriņa pārstāvētajai Goldensteitas "Warriors" vienībai, kas iztika bez latvieša pakalpojumiem un piekāpās Orlando "Magic" vienībai ar rezultātu 85:99.

 

Spēles pirmajās minūtēs pārliecinošāk darbojās "Warriors" basketbolisti, bet ceturtdaļas turpinājumā "Magic" ieguva nelielu pārsvaru, to noturot - 19:14. Otrā ceturtdaļa iesākās ar diviem precīziem Redika tālmetieniem. "Magic" izrāviens netika aprauts, mājniekiem iegūstot 13 punktu pārsvaru. Viesi gan nedomāja "Magic" komandu laist tālāk. Lendrijs divreiz trieca bumbu grozā no augšas, izcēlās arī Lī un Karijs, "Warriors" samazinot rezultāta starpību līdz trīs punktiem. Liktenīga bija ceturtdaļas otrā puse, kurā krietni labāk nospēlēja mājnieki, dodoties pārtraukumā pie labvēlīga rezultāta 51:35.

 

Trešajā ceturtdaļā viesiem turpināja neveikties, kamēr "Magic" sekmīgi uzbruka no tālās distances, krietni palielinot savu pārsvaru. Vien trešās ceturtdaļas izskaņā situāciju sāka labot Stefans Karijs, apstādinot "Magic" atrāvienu. Ceturtajā ceturtdaļā 20 punktu deficīts pārvērtās 10 punktu deficītā, bet tas arī bija viss. "Magic" svinēja uzvaru ar rezultātu 99:85.

 

Uzvarētāju labā 16 punktus guva Rediks, bet pa 15 punktiem Mūra un Nikolsona rēķinā, kurš izcīnīja arī 9 atlēkušās bumbas. "Warriors" rindās ar 25 punktus guva Stefans Karijs, bet 24 punkti un 15 atlēkušās bumbas Deivida Lī rēķinā. Jāpiezīmē, ka Andris Biedriņš bija vienīgais savas komandas spēlētājs, kurš nedevās laukumā.

 

Avots: Parsportu.lv