RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” gūst uzvaru, Biedriņš izcīna septiņas bumbas pie groziem

„Warriors” gūst uzvaru, Biedriņš izcīna septiņas bumbas pie groziem
Foto: concordmonitor.com
KRUSTTEVS.COM · 16.12.2012. 09:02

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā aizvadītajā naktī Goldensteitas "Warriors" vienības sastāvā ar 7 izcīnītām atlēkušajām bumbām izcēlies latviešu basketbolists Andris Biedriņš, turklāt komanda izcīnīja uzvaru izbraukumā ar 115:93 pret Atlantas "Hawks".

 

Mača puslaikā "Warriors" piederēja 13 punktu pārsvars (62:49). Pēc atpūtas tas pieauga uz brīdi līdz pat 27 punktiem, tomēr pirms ceturtās ceturtdaļas komandu starpā bija 20 punkti. Atlikušajā laikā "Warriors" noturēja vadības grožus un svinēja nu jau kārtējo panākumu – 115:93.

 

"Warriors" sastāvā ar 20 gūtiem punktiem un 11 izcīnītām atlēkušajām bumbām izcēlās Deivids Lī, 18 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un 8 izcīnītas atlēkušās bumbas Stīvena Karija rēķinā, bet pa 19 punktiem guva Karls Lendrijs un Harisons Bārns.

 

Andris Biedriņš šosezon pirmo reizi izgāja sākumsastāvā. Kopumā viņš laukumā pavadīja apaļas 14 minūtes, kuru laikā izdevās izcīnīt 7 atlēkušās bumbas un nobloķēt 1 metienu, kā arī nopelnīt 4 personiskās piezīmes. Pa grozu basketbolists nemeta ne reizi.

 

"Warriors"  komanda noslēgusi septiņu spēļu izbraukuma tūri, kurā izdevās izcīnīt pat sešas uzvaras.

 

Ar uzvaru un zaudējumu bilanci (16-8) "Warriors" ieņem piekto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.