RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” rezultatīvā spēlē piekāpjas „Kings”

„Warriors” rezultatīvā spēlē piekāpjas „Kings”
Foto: Warriors.com.
KRUSTTEVS.COM · 20.12.2012. 10:25

Zaudējumu NBA regulārā čempionāta spēlē piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors” vienība, kas izbraukumā ar 127:131 atzina Sakramento „Kings” pārākumu.

 

Līdz pirmās ceturtdaļas vidum iniciatīvu bija ieguvuši mājInieki, izvirzoties vadībā ar rezultātu 19:12. Turpinājumā rezultāta starpība pieauga līdz 13 punktiem, kur arī apstājās. „Warriors” bija problēmas ar spēli aizsardzībā, zaudējot pirmo ceturtdaļu ar rezultātu 24:35. Otrās ceturtdaļas sākumā viesi nedaudz samazināja rezultāta starpību, bet tā ātri vien sasniedza iepriekšējo līmeni. Tuvojoties puslaika izskaņai, „Warriors” prata nedaudz lauzt mača gaitu, samazinot mājinieku pārsvaru līdz pieciem punktiem, bet pārtraukumā dodoties pie rezultāta 55:63.

 

Trešajā ceturtdaļā turpinājās līdzīga abu komandu spēkošanās, kāda tā bija otrās ceturtdaļas otrajā pusē. Viesi nespēja atspēlēt iepriekš iekrāto deficītu, atliekot to uz ceturto ceturtdaļu. Ar precīziem tālmetieniem ceturtdaļas vidū rezultāta starpība nevien saruka līdz minimumam, bet „Warriors” arī izvirzījās vadībā. Spēles likteni principā izšķīra pirmspēdējā minūte, kurā „Kings” guva septiņus punktus. Ar to pietika uzvarai visā mačā ar rezultātu 131:127.

 

Uzvarētāju labā 24 punktus guva Demarkus Kazinss, bet 23 punkti Ārona Brūksa rēķinā. „Warriors” rindās rezultatīvākais ar 32 punktiem bija Stefans Karijs, ar 29 punktiem un 8 atlēkušajām bumbām izcēlās Deivids Lī, bet 28 punkti Džeretam Džekam.

 

Andris Biedriņš šajā mačā laukumā pavadīja sešas minūtes un 47 sekundes, pie vienīgajiem diviem punktiem tiekot ar bumbas triecienu grozā no augšas. Latvieša rēķinā arī trīs atlēkušās bumbas un viens bloķēts metiens.

 

Materiāls publicēts sadarbībā ar Parsportu.lv