RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Biedriņš produktīvs, „Warriors” uzvar „Bobcats”

Biedriņš produktīvs, „Warriors” uzvar „Bobcats”
Foto: sfgate.com
KRUSTTEVS.COM · 22.12.2012. 09:40

Uzvaru NBA regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" vienība, kas savā laukumā ar 115:100 pārspēja Šarlotes "Bobcats" vienību. Šo maču ļoti produktīvi aizvadīja arī Biedriņš.

 

Spēli ar 7:3 izrāvienu sāka viesi, bet "Warriors" basketbolisti prata ātri atspēlēties. Līdz ceturtdaļas otrajai pusei spēle ritēja līdzīgi, bet tās izskaņā mājniekiem padevās labs izrāviens - 31:23. Otrās ceturtdaļas pirmajās minūtēs turpināja dominēt "Warriors" komanda, palielinot savu pārsvaru līdz 14 punktiem. Tiesa, uzreiz sekoja "Bobcats" izrāviens, kas rezultāta starpībai lika sarukt līdz diviem punktiem. Vadību viesi tomēr nespēja pārņemt, puslaika beigās ieskrienoties mājniekiem - 58:49.

 

Otrā puslaika ievadā "Warriors" savu pārsvaru palielināja līdz 15 punktiem. Par laimi, šoreiz kritums mājnieku sniegumā nesekoja, kas Šarlotes komandai lielā mērā lika aizmirst par uzvaru mačā. Ceturtajā ceturtdaļā pie pirmajiem punktiem tika arī Andris Biedriņš, palielinot mājnieku pārsvaru līdz 17 punktiem. Viesiem atgūties netika ļauts, kas nozīmēja "Warriors" uzvaru - 115:100.

 

Uzvarētāju rindās ar 27 punktiem un 8 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Stefans Karijs, bet "triple-double" sasniedza Deivids Lī, gūstot 23 punktus, izcīnot 11 atlēkušās bumbas, no kurām lielākā daļa bija uzbrukumā, un izdarot 11 rezultatīvas piespēles. "Bobcats" labā 23 punktus guva Hendersons.

 

Andris Biedriņš nosēlēja 12 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un bloķēja trīs pretinieku metienus.

 

Avots: Parsportu.lv