RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

Pērnā sezona - Kevina Duranta veiksmes gads ?

Pērnā sezona - Kevina Duranta veiksmes gads ?
Foto: Ngngsports.com.
Renārs Grāvītis, KRUSTTEVS.COM · 02.01.2013. 10:45

Kāpēc viņš ir slavens?

 

2012. gads Kevinam Durantam ir bijis īpašs – pagājušā gada 19. februāra spēlē pret Denveras „Nuggets” amerikānis sasniedza savu karjeras rezultativitātes rekordu (51 punkts). Šogad bija viņa otrā „all-star” spēle karjerā, otro gadu pēc kārtas, tiekot iebalsots rietumu konferences starta pieciniekā. 2012. gada „zvaigžņu” spēlē Durants ieguva vērtīgākā spēlētāja titulu.

 

 

Pievilcība

 

Kevins ir viena no pieticīgākajām superzvaigznēm – sirsnīgs, saprotošs un reizēm arī „salds”. „Es respektēju jebkuru cilvēku”, teic basketbolists. „Tādu mani uzaudzināja mana mamma un vecmamma. Es nespēju būt rupjš pret citiem, es spēju piedot cilvēkiem, tāds nu es esmu,” sacīja ASV izlases basketbolists.

 

Panākumi

 

Pēc labākā spēlētāja titula iegūšanas, spēlējot universitātē Teksasā, 2007. gadā Kevins Durants ienāca Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) kā „snaiperis”. Divus metrus un sešus centimetrus garais malējais uzbrucējs spēj iemest no jebkuras pozīcijas, viņš ir īpašs spēlētājs! Tāpēc, 2010. gadā amerikānis ar Oklahomsitijas „Thunder” komandu noslēdza piecu gadu un 86 miljonus dolārus vērtu kontraktu.

 

Avots: Askmen.com.