RezervesDALAS24.lv

Sports / Basketbols

„Warriors” atzīmē kārtējo uzvaru – šoreiz pār „Clippers”

„Warriors” atzīmē kārtējo uzvaru – šoreiz pār „Clippers”
Foto: Nba.com
KRUSTTEVS.COM · 03.01.2013. 11:09

Kārtējo uzvaru NBA regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Goldensteitas "Warriors" komanda, kas savā laukumā ar 115:94 pārspēja Losandželosas "Clippers" basketbolistus.

 

Spēles pirmās divas minūtes aizritēja punkts punktā, bet tad lielisku izrāvienu veica "Warriors" basketbolisti, izvirzoties vadībā ar rezultātu 26:8. Ceturtdaļas turpinājumā "Clippers" prata sakārtot savu spēli, samazinot rezultāta starpību līdz deviņiem punktiem. Otrās ceturtdaļas sākumā viesi pierāvās līdz četriem punktiem, bet tas arī bija viss. Lielā mērā pateicoties Stefana Karija lieliskajam sniegumam "Warriors" komanda lielajā pārtraukumā varēja doties pie labvēlīga rezultāta 62:49.

 

Otrā puslaika iesākumā mājnieki veica 6:0 izrāvienu, pietuvinot rezultāta starpību 20 punktiem. Par "Clippers" glābēju pieteicās Kriss Pols, kurš paša spēkiem samazināja rezultāta starpību līdz 12 punktiem. Tiesa, viens viņš nebija karotājs, kas "Warrors" basketbolistiem ātri vien ļāva atjaunot 18 punktu pārsvaru. Ceturtajā ceturtdaļā nekāda intriga spēlē tā arī neparādījās, mājniekiem svinot uzvaru ar rezultātu 115:94.

 

Uzvarētāju labā 31 punktu guva un 8 rezultatīvas piespēlēs izdarīja Stefans Karijs, bet 24 punkti, 13 atlēkušās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles Deivida Lī rēķinā. "Clippers" rindās ar attiecīgi 24 un 23 punktiem atzīmējās Džamals Kroufords un Kriss Pols.

 

Andris Biedriņš šajā mačā nospēlēja 16 ar pusi minūtes, kuru laikā punktus neguva, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un bloķēja trīs pretinieku metienus.

 

Avots: Parsportu.lv